Rotherham v Bradford / over 2,5 gola @ 2.2 WH
Over 1.5[TheNormalOne napisał:, post: 6593752, member: 144206]W meczu Victori Setubal over 1.5 bramki i mozna sprobowac x2 bo goaciebcisna ladniebod kilkunastu minut
Wynik 2-2 nic im nie dawał. Poszli wszyscy do ataku, 2 obrońców zostało.Bristol City nawet minuty remisu nie utrzymali, ło panie.
Byłby bo wynik 78:81 a handi pre +12.5 było po 1.85 pograł ktoś ?Ciekawe czemu nikt nie pisze o ustawce w sparingu Lecha ????
EDIT:
lubuszanin , nie grałem tego ale wiedziałem że bedą bramki tylko nie w taki sposób
"Trener zdecydował, że na trybunach podczas wtorkowej gry kontrolnej z dwunastą drużyną ligi bułgarskiej, nie wystąpią bramkarze Matus Putnocky, Jasmin Burić, a także Vernon De Marco i Nicki Bille."
EDIT 2:
1 x 2 z fortuny to 1.12 i 5.10
Limburg z Nimi na wyjeździe dosyć dobrze pogrywa, choć to pierwsza kolejka dopiero się zaczyna... Można pomyśleć o handi albo śledzeniu na żywo, ja tylko podaje info bo sam bedę w pracy
Novikov 2.15@ 1xbet
Sprobuje delikatnie w zawodnika z dobrym serwisem nishikori pewnie gra tu dla treningu
Ja w drugą stronę na 2 seta 1,9@Spróbuje jeszcze mchale po kursie 2.59 @ 1xbet slabo zaczela seta ale pod koniec juz po malu ogarniala mysle ze teraz juz da rade
ona jest w beznadziejnej formie nie wiem po co na siłe na nią gracie włączcie sobie lepiej Kerber vs Keys bo już widze ze będzie ładny meczykMcHale vs Loeb 2-6 3-4* 30-30
4.5 bet365
Keys trzęsawka narazie jak w finale US..Kerber 2:0 win @2,65