Po co zaśmiecasz dział i sugerujesz ludziom by stracili kase grając typy z kapelusza.... no raczej Macedonia leży znacznie dalej więc bliżej mi do pepików
Po co zaśmiecasz dział i sugerujesz ludziom by stracili kase grając typy z kapelusza.... no raczej Macedonia leży znacznie dalej więc bliżej mi do pepików
... popatrz na moje typy o później oceniaj to nie jest dział piłki ręcznej lecz typy na żywoPo co zaśmiecasz dział i sugerujesz ludziom by stracili kase grając typy z kapelusza.
Wiesz wogóle co to za turniej i jacy piłkarze w nim grają ?Ogląda ktoś Nigerie? Widzę, że dostają z mocną Gwineą równikową ????
1-1. Nie mam pojęcia i średnio mnie to interesuje.Wiesz wogóle co to za turniej i jacy piłkarze w nim grają ?
[TheNormalOne napisał:, post: 6593666, member: 144206]Chealsea rezerwy - Oxford over 2.5 ht @1.64
Patrze i oceniam, typ opaty na analizie odległości między krajami. Srogi minus.... popatrz na moje typy o później oceniaj to nie jest dział piłki ręcznej lecz typy na żywo
tak więc to ty zaśmiecasz pozdrowienia
Bristol City over 0.5 FT @ 1.86 Unibet
... tak czytam i nie wierzę wy razem z Piotrex007 chyba do jednej podstawówki musieliście uczęszczać 3macie się paPatrze i oceniam, typ opaty na analizie odległości między krajami. Srogi minus.