Cos w tym jest nieraz pociski wchodzaPo prostu jak trzeba to udaje drewno jak nie trzeba to nie
odłămał.Chardy miał piłkę meczową na 6:4 i się połamał co za gość
Na serio na Jeremy'iego grającego u siebie jest 6.20 przy 0:1 w setach w plecy i 1:2 w plecy w drugim xD? Pewnie zostanę zjedzony, ale mimo wszystko pobieram ???? .
To powiem ci mam porównanie z Dafa i Uni jeśli chodzi o bloki i akceptację i zdecydowanie Uni to większe oszusty ????Ludzie nie grajcie w Dafabet może i są wypłacalni ale to jakie dają limity i jak blokują kursy na fajne zdarzenia live to się w głowie nie mieści . Przynajmniej raz dziennie jedna perełka po kursie ok 2 ucieka. Np dają w kosza handi +40,5 na doga zanim człowie kliknie wyślij to kurs zablokowany i po 2-3 minutach pojawia się +20,5 które już nie jest warte gry. Co do limitów to mi w tej chwili ustawili że max mogę 200 Euro na czysto wyciągnąć z jednego zakładu bez różnicy po jakim kursie bym grał.
Ehh szkoda gadaćJulien Benneteau 1 set @2.08 1xbet .
On tez moze miec gorszy dzien ;dto co Halys zrobi wegierski wałek i przegra z gosciem z 9 setki??
haha no to ma bo widac ze oddaje kurcze a miałem czutke zeby postawic na wegra po ty pierwszym secie od razu kurs był koło 15 na wegra a jak tylko przełamał w drugim to juz pinbet zblokował zakłady od razu widzieli azjaci ze to smierdzi i od razu blokOn tez moze miec gorszy dzien ;d