tentyp1
Użytkownik
Szkoda bo z z każdego kuponu było po 1500 /1600 złToronto win
Dallas win
Tampa win
drugi kupon to samo tylko handi europejski -1 na powyższe zespoły
Szkoda bo z z każdego kuponu było po 1500 /1600 złToronto win
Dallas win
Tampa win
drugi kupon to samo tylko handi europejski -1 na powyższe zespoły
5.60? Przecież to ości ????Początek dnia na plus. Ustrzeleni maksymalną stawką (niestety buk mnie mocno zlimitował po ostatnich wygranych)
Mężczyzn teraz też grasz?Początek dnia na plus. Ustrzeleni maksymalną stawką (niestety buk mnie mocno zlimitował po ostatnich wygranych)
Miałem grać i drugą siatkę koreańską na Incheon po drugim secie. Wszystko wskazywało że będzie 0:2 i kurs koło 7. Przegrywali go 10:17 i wygrali. Przyspałem bo jestem w trasie a można było brać po 5 przy tym staniePoczątek dnia na plus. Ustrzeleni maksymalną stawką (niestety buk mnie mocno zlimitował po ostatnich wygranych)
Jeździsz dużym ??Miałem grać i drugą siatkę koreańską na Incheon po drugim secie. Wszystko wskazywało że będzie 0:2 i kurs koło 7. Przegrywali go 10:17 i wygrali. Przyspałem bo jestem w trasie a można było brać po 5 przy tym stanie
Też tego nie rozumiem, bo podatek za nas placi bukmacher wiec nie wiem po co te kwitki, zawsze przeciez mozesz powiedziec ze wygrywales kwoty ponizej 2280 i skarbowka cie nie udowodni wtedy ze bylo inaczej, no bo jak, to jest kwota ponizej 2280, i na te kwoty kwitku nie trzeba, zawsze mozesz wytlumaczyc sie ze miales sporo wygranych ponizej tych 2k i po problemie...nowy uzytkownik
Radi77 jako ze ma malo postow poprosił zebym umieścił ten post
Witam, jak to jest z tymi zaświadczeniami o uzyskaniu wygranej? Po co one sa skoro STS do legalny bukmacher i oplacane sa podatki itd? To po co te swistki? Czy lepiej odbierac takiezaświadczenia przy wygranych powyzej 5tys? Proszę o pomoc. Dodam tylko ze kupony byly na rozbite na wygraną poniżej 2280zl aby uniknąć podatku. Męczy mnie właśnie od dłuższego czasu jak jest z tymi zaświadczeniami.... czy ja musze je odbierać i po co one sa skoro to legalnybukmacher... Jak skarbowka bedzie chcialawiedzieć skad mam hajs np na telewizor 70calowy no to moge przedstawić im te zaświadczenia ale jak nie bede ich mial to co....? Przeciez mozna to sprawdzic ze dostalem przelew od STS czyli ze wygralem legalnie tak
5-4 i 30-0 serwis i kończy seta 5-7.Kolar 7-5/ 5-4 i 30-0 serwis i się łamie
Podałeś wcześniej gdzieś ten typ? Jeżeli nie to po co wklejasz po meczu skoro nikt nie mógł skorzystać. To jest dział do typów na żywo. Więcej typów podawaj bo często ostatnio po fakcie się chwalisz a inni też chcieliby wygrać i żeby nie było to gratulacje za trafienie takiego kursu.Początek dnia na plus. Ustrzeleni maksymalną stawką (niestety buk mnie mocno zlimitował po ostatnich wygranych)
Widzisz człowieka tłumaczącego w skarbówce że miałeś spoko wygranych poniżej 2k a pod jego nowym domem stoi Porche? Myślisz że można spokojnie próbować?Też tego nie rozumiem, bo podatek za nas placi bukmacher wiec nie wiem po co te kwitki, zawsze przeciez mozesz powiedziec ze wygrywales kwoty ponizej 2280 i skarbowka cie nie udowodni wtedy ze bylo inaczej, no bo jak, to jest kwota ponizej 2280, i na te kwoty kwitku nie trzeba, zawsze mozesz wytlumaczyc sie ze miales sporo wygranych ponizej tych 2k i po problemie...
adik1992 pasi obłowiłeś sięTaberner 1 set 3.46 ja złapałem ponad 12
Na Porsche w STS nie wygraszWidzisz człowieka tłumaczącego w skarbówce że miałeś spoko wygranych poniżej 2k a pod jego nowym domem stoi Porche? Myślisz że można spokojnie próbować?
Właśnie po to są te kwitki, że jak kupujesz coś droższego to możesz podłożyć papier skąd masz na to kasę.
Też tego nie rozumiem, bo podatek za nas placi bukmacher wiec nie wiem po co te kwitki, zawsze przeciez mozesz powiedziec ze wygrywales kwoty ponizej 2280 i skarbowka cie nie udowodni wtedy ze tak bylo, no bo jak, to jest kwota ponizej 2280, i na te kwoty kwitku nie trzeba, zawsze mozesz wytlumaczyc sie ze miales sporo wygranych ponizej tych 2k i po problemie...
A jak ktos zawsze rozbija kupony ponizej 2280, to kwitku nie dostanie...chyba ze buk na kazda kwote daje pokwitowanieWidzisz człowieka tłumaczącego w skarbówce że miałeś spoko wygranych poniżej 2k a pod jego nowym domem stoi Porche? Myślisz że można spokojnie próbować?
Właśnie po to są te kwitki, że jak kupujesz coś droższego to możesz podłożyć papier skąd masz na to kasę.
Miał 5:2 i przestał grać. Mimo to Gambos mecz po 2,50Gambos 2:0 1,75