pompon67
Użytkownik
Widzieliście kiedyś takie jaja jak obstawianie treningu w skokach? xD https://www.sts.pl/pl/oferta/zaklady-bukmacherskie/zaklady-sportowe/?action=offer&sport=240&region=6743&league=66837#/
Na Incheonie też byłaby spora wygrana gdybym nie przegapił. Bym wypłacał przy prowadzeniu w TB 11-9Miałem grać i drugą siatkę koreańską na Incheon po drugim secie. Wszystko wskazywało że będzie 0:2 i kurs koło 7. Przegrywali go 10:17 i wygrali. Przyspałem bo jestem w trasie a można było brać po 5 przy tym stanie
O prosze, nie wiedziałem.. Myślę że przy dużym budżecie i koncie vipowskim nawet w takim buku by się dało.Na Porsche w STS nie wygrasz
Sam sobie odpowiedziałeś.A jak ktos zawsze rozbija kupony ponizej 2280, to kwitku nie dostanie...chyba ze buk na kazda kwote daje pokwitowanie
Za dużo tego dobrego. Przerwa.Zarobiłem na Tabernerze to próbuję Donski 1 set 5.85
Ale na ziemi. Ja bym tu ewentualnie poczekał na wyższy kurs, 50/50Allissime @ 1,88 Rola już raz przegrał z tym 17- latkiem 2/0
Bardziej mnie martwi, że to taki młokos i głowa pewnie gorąca, ale w listopadzie ograł Bachingera i 3 sety miał z Lacko..Ale na ziemi. Ja bym tu ewentualnie poczekał na wyższy kurs, 50/50
Dlatego ja bym poniżej jakiegoś 3-3,5 w niego nie wchodził. Listopad to już ponad 2 miechy temu, inny okres sezonu, itdBardziej mnie martwi, że to taki młokos i głowa pewnie gorąca, ale w listopadzie ograł Bachingera i 3 sety miał z Lacko..
Weszlo, ale nie doprecyzowalem ,że chodzi o kwarte.Shanxi-Zhejiang
Ponizej 62,5 pkt
Linia wysoka,ale zespoly ofensywne, sprobuje.
Zaglebie Sosnowiec-Tsv 1860 Munchen ,
Towarzysko godz.15.30
Zgrupowanie w Alicante
Niemcy podali sklady na mecz:
Pogaralem bts ok .1.6 u roznych dawcow.
FC Ufa - FC Nitra over 1,0 1,98
Johor DT - PKNP över 2,5 1,64
ako: 3,28