pompon67
Użytkownik
Widzieliście kiedyś takie jaja jak obstawianie treningu w skokach? xD https://www.sts.pl/pl/oferta/zaklady-bukmacherskie/zaklady-sportowe/?action=offer&sport=240&region=6743&league=66837#/
Na Incheonie też byłaby spora wygrana gdybym nie przegapił. Bym wypłacał przy prowadzeniu w TB 11-9Miałem grać i drugą siatkę koreańską na Incheon po drugim secie. Wszystko wskazywało że będzie 0:2 i kurs koło 7. Przegrywali go 10:17 i wygrali. Przyspałem bo jestem w trasie a można było brać po 5 przy tym stanie
O prosze, nie wiedziałem.. Myślę że przy dużym budżecie i koncie vipowskim nawet w takim buku by się dało.Na Porsche w STS nie wygrasz
Sam sobie odpowiedziałeś.A jak ktos zawsze rozbija kupony ponizej 2280, to kwitku nie dostanie...chyba ze buk na kazda kwote daje pokwitowanie
Zarobiłem na Tabernerze to próbuję Donski 1 set 5.85
Ale na ziemi. Ja bym tu ewentualnie poczekał na wyższy kurs, 50/50Allissime @ 1,88 Rola już raz przegrał z tym 17- latkiem 2/0
Bardziej mnie martwi, że to taki młokos i głowa pewnie gorąca, ale w listopadzie ograł Bachingera i 3 sety miał z Lacko..Ale na ziemi. Ja bym tu ewentualnie poczekał na wyższy kurs, 50/50
Dlatego ja bym poniżej jakiegoś 3-3,5 w niego nie wchodził. Listopad to już ponad 2 miechy temu, inny okres sezonu, itdBardziej mnie martwi, że to taki młokos i głowa pewnie gorąca, ale w listopadzie ograł Bachingera i 3 sety miał z Lacko..
Weszlo, ale nie doprecyzowalem ,że chodzi o kwarte.Shanxi-Zhejiang
Ponizej 62,5 pkt
Linia wysoka,ale zespoly ofensywne, sprobuje.
Zaglebie Sosnowiec-Tsv 1860 Munchen ,
Towarzysko godz.15.30
Zgrupowanie w Alicante
Niemcy podali sklady na mecz:
Pogaralem bts ok .1.6 u roznych dawcow.
FC Ufa - FC Nitra over 1,0 1,98
Johor DT - PKNP över 2,5 1,64
ako: 3,28