>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Miałem grać i drugą siatkę koreańską na Incheon po drugim secie. Wszystko wskazywało że będzie 0:2 i kurs koło 7. Przegrywali go 10:17 i wygrali. Przyspałem bo jestem w trasie a można było brać po 5 przy tym stanie
Na Incheonie też byłaby spora wygrana gdybym nie przegapił. Bym wypłacał przy prowadzeniu w TB 11-9

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Allissime @ 1,88 Rola już raz przegrał z tym 17- latkiem 2/0

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Ale na ziemi. Ja bym tu ewentualnie poczekał na wyższy kurs, 50/50
Bardziej mnie martwi, że to taki młokos i głowa pewnie gorąca, ale w listopadzie ograł Bachingera i 3 sety miał z Lacko..

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Bardziej mnie martwi, że to taki młokos i głowa pewnie gorąca, ale w listopadzie ograł Bachingera i 3 sety miał z Lacko..
Dlatego ja bym poniżej jakiegoś 3-3,5 w niego nie wchodził. Listopad to już ponad 2 miechy temu, inny okres sezonu, itd

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Zaglebie Sosnowiec-Tsv 1860 Munchen ,
Towarzysko godz.15.30
Zgrupowanie w Alicante
Niemcy podali sklady na mecz:

Pogaralem bts ok .1.6 u roznych dawcow.
Kadra Zagłębia na obóz w Alicante:
Bramkarze: Dawid Kudła, Matko Perdijić, Aleksander Kłosek
Obrońcy: Arkadiusz Jędrych, Mateusz Cichocki, Žarko Udovičić, Igor Krzykowski, Nuno Malheiro, Robert Sulewski, Tymoteusz Puchacz
Pomocnicy: Tomasz Nowak, Tomasz Nawotka, Rafał Makowski, Patryk Mularczyk, Callum Rzonca, Martin Pribula, Sebastian Milewski, Bartłomiej Babiarz, Michał Kieca, Adam Banasiak, Konrad Wrzesiński
Napastnicy: Szymon Lewicki, Vamara Sanogo, Alexandre Cristóvao
Zaglebie Sosnowiec-Tsv 1860 Munchen ,
Towarzysko godz.15.30
Zgrupowanie w Alicante
Niemcy podali sklady na mecz:

Pogaralem bts ok .1.6 u roznych dawcow.

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Na serio na Jeremy&#39;iego grającego u siebie jest 6.20 przy 0:1 w setach w plecy i 1:2 w plecy w drugim xD? Pewnie zostanę zjedzony, ale mimo wszystko pobieram ???? .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom