>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Kuhn zagrał fantastycznego gema przy serwisie Arnaboldiego i to jedno przełamanie zadecyduje chyba
Wchodze w Arnaboldiego. Kuhn coś przestał grać w tym drugim secie. @2.61
⛔ Odłamał i sam się poskładał na mecz. Szkoda

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
ładny wałek kolejny dzisiaj w 1 secie Kuzmanova z Sousa
Ty widzisz wałki a ja pieniądze. Zamiast wypisywać rzeczy które mało kogo interesują to zarabiaj kasę na tych przekrętach których ja osobiście nie widzę.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Ty widzisz wałki a ja pieniądze. Zamiast wypisywać rzeczy które mało kogo interesują to zarabiaj kasę na tych przekrętach których ja osobiście nie widzę.
człowieku co Ty piszesz...wał wielki jak murzyńska pała... Od początku smierdziało to spotkanie.
Osobiscie pogrłaem Kuzmanova na 1 set po 8,00 przy 2-4. Przełamuje przy stanie 4-5 i 15-40... po czym w taju robi 5-1 i ma 2 serwisy.
I nikt nie powie mi, że w sporcie wszystko możliwe, wybaczcie ????

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Siatkarki ŁKS prowadziły 8/1 w pierwszym secie i oczywiście przegrały seta ???? Kurs był około 5. Piła ostatnio z Dąbrową tez prowadził 2/0 i przegrała, ale dziś jakoś szybciej się ruszają i chyba drugi raz tego nie odpuszczą. Dąbrowa Górnicza ostatnia w tabeli... ????

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Jedynie bidias coś gra w łodzi. Reszta tak jakby grały ze sobą od niedawna, zero komunikacji i jeżeli pila nie obniży lotów co ostatnio się zdarzyło to się skończy 3-0
Zapomniałem o środkowej Kwiatkowskiej która ma 100% no ale to szczegół

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom