>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
eszkej 43

eszkej

Użytkownik
mam inne zdanie na ten temat, myślę że kryptowaluty to przyszłość, ale jak będzie to zobaczymy.
Nie tylko Bitcoin są inne w które bardziej opłaca się w tej chwili zainwestować.
Śmieję się, bo już dawno zwiastowali upadek bitcoina, a on póki co pnie się w górę cały czas.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Śmieję się, bo już dawno zwiastowali upadek bitcoina, a on póki co pnie się w górę cały czas.
Jak narazie to notuje ostry spadek w dół w tym w ciągu miesiąca stracił prawie 50%,
teraz ok 27.000zł za BTC, a jeszcze nie tak dawno było po 70.000pln, więc poleciał ostro na ryj.

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Ale o co chodzi.... ????
Co tu się stało się?
Ja tego goscia juz z 0.5 roku temu wyhaczylem. Wejdz sobie w jego profil i posty. Wszystkich wkolo krytykuje a sam nic nie podaje. Ot mistrz znawca ???? A jak poda to po meczu ile to on nie wygral ???? Typer z bozej laski ???? A jeszcze mu z miecha temu kurs 6 wszedl, to wiesz ego uroslo i pewnie Freda z lap nie puszcza.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Ja tego goscia juz z 0.5 roku temu wyhaczylem. Wejdz sobie w jego profil i posty. Wszystkich wkolo krytykuje a sam nic nie podaje. Ot mistrz znawca ???? A jak poda to po meczu ile to on nie wygral ???? Typer z bozej laski ???? A jeszcze mu z miecha temu kurs 6 wszedl, to wiesz ego uroslo i pewnie Freda z lap nie puszcza.
Co za kurwa debil. Podaje jak mam co dobrego i pewnego. Bywało że po 6/7 dziennie wchodziło po kursie ok 2 podawałem surbety po kursie 4-5. Po co mam podawać coś czego nie jestem chociaż w 50% pewien. Kolega Tomek też przynajmniej raz skorzystał z wysokiego kursu na chiński kosz . Odpierdol się bałwanie bo huja do dupy szukasz. Amen.

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Co za kurwa debil. Podaje jak mam co dobrego i pewnego. Bywało że po 6/7 dziennie wchodziło po kursie ok 2 podawałem surbety po kursie 4-5. Po co mam podawać coś czego nie jestem chociaż w 50% pewien. Kolega Tomek też przynajmniej raz skorzystał z wysokiego kursu na chiński kosz . Odpierdol się bałwanie bo huja do dupy szukasz. Amen.
Ktos Nam sie zagotowal ????
P.S. Surebety nie Surbety i poczytaj co to jest bo chyba nie wiesz....i OGARNIJ SIE!!!!

Gucci Mane 30,1K

Gucci Mane

Forum VIP
Fly Eagles Fly!!!!!!
Streamy z Super Bowl, właśnie zaczynają
path=%2Fr%2Fnflstreams%2Fcomments%2F7v7q5u%2F

Otrzymane punkty reputacji: +12
psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Dzisiaj słaba oferta. Lepiej odpuścić granie i się zrelaksować. Szkoda marnotrawić to co wpadło przez weekend.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom