rakubedzburg
Użytkownik
To nie podawaj, zamknij konto i sprzedaj kompa ????Jakoś nie mogę się doczekać na podziękowania za te podawane przed meczem. Widocznie nikt moich typów nie gra więc po co mam podawać.
To nie podawaj, zamknij konto i sprzedaj kompa ????Jakoś nie mogę się doczekać na podziękowania za te podawane przed meczem. Widocznie nikt moich typów nie gra więc po co mam podawać.
Kurde jakie wyniki dziś ????Lakers za drobne
3,70
Chyba pospieszyłeś się z rozliczeniem, 24 sekundy do końca i piłka dla Oklahomy po głupich błędach Lakersów.Kurde jakie wyniki dziś ????
Raz w tygodniu siada gimbusie. Od takich zabaw to mam dziewczynę w przeciwieństwie do Ciebie.Jak siadzie kurs 6.0 to za 1,5k grane, a jak nie siadzie to grane za 2zl ????
Z miecha temu Ci raz siadl kurs 6.0 i walisz gruche do tej pory z radosci ???? Zostaw juz tego kapucyna ????
3-4 mecz dzisiaj gdzie bramki brakujeDawać brameczke we Włoszech
DziękiZa drobne spróbuję Monaco @6.1
Ooo to podstawowke nawet skonczyles, ach nie docenialem Cie ???? Dziewczyna? Szkoda tylko ze gumowa co ????Raz w tygodniu siada gimbusie. Od takich zabaw to mam dziewczynę w przeciwieństwie do Ciebie.
Po 2 zł to ja grałem jak chodziłem do podstawówki teraz stawki to kilkadziesiąt - kilkaset Euro
Za drobne spróbuję Monaco @6.1
Nie inwestuj w bitcoin. W końcu to rypnie
1000e w tasiemki to grubo ????
Niezły ból dupy masz wiedząc ile wygrywam. Ignor.Ooo to podstawowke nawet skonczyles, ach nie docenialem Cie ???? Dziewczyna? Szkoda tylko ze gumowa co ????
mam inne zdanie na ten temat, myślę że kryptowaluty to przyszłość, ale jak będzie to zobaczymy.Nie inwestuj w bitcoin. W końcu to rypnie