>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
tak sobie pokombinuje
Lazio i over 1.5 @1.75
Lazio @1.50
Chelsea i over 2.5 @2.15
over 2.5 @1.80
Chelsea @1.55

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Portimonense 3 strzały na bramkę i 3 bramki, zabójcza skuteczność, Maritimo nie wróciło z wakacji ????

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
czułem żeby grać dzisiaj Watford dzisiaj ... ehh już by można było zamknąć z dużym zyskiem bez ryzyka nie ma zysku niestety

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Panowie taka sytuacja:
Kupon puszczony w stacjonarnym punkcie sts, ako zamyka btts w Watfordzie.
I moje pytanie:
Moglbym zalozyc konto online w sts w tej chwili, wstukac kod z kuponu stacjonarnego i zrobic cash out online?
W UK to chyba mozliwe a tutaj?
Z gory dziekowa!

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Panowie taka sytuacja:
Kupon puszczony w stacjonarnym punkcie sts, ako zamyka btts w Watfordzie.
I moje pytanie:
Moglbym zalozyc konto online w sts w tej chwili, wstukac kod z kuponu stacjonarnego i zrobic cash out online?
W UK to chyba mozliwe a tutaj?
Z gory dziekowa!
Tutaj niestety nie, a z resztą STS i tak bardzo dużo zabiera przy cashout&#39;cie. W takiej sytuacji chyba prościej Ci zagrać po prostu kontrę, że Watford wygra do zera niż kombinować z cashout&#39;em ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Tutaj niestety nie, a z resztą STS i tak bardzo dużo zabiera przy cashout&#39;cie. W takiej sytuacji chyba prościej Ci zagrać po prostu kontrę, że Watford wygra do zera niż kombinować z cashout&#39;em ;)
Dzieki ziom. Kurde za duzo do roboty po 7 piwach, wracam do ogladania i dalszej alkoholizacji. Najwyzej Smerfy utopią i tez bede zadowolony ????

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Dzieki ziom. Kurde za duzo do roboty po 7 piwach, wracam do ogladania i dalszej alkoholizacji. Najwyzej Smerfy utopią i tez bede zadowolony ????
Sen się ziścił, że Watford będzie prowadził do 80 minuty, teraz BTS kończący kupon siada, złoty dzień ???? Teraz to już możesz się alkoholizować z radości ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom