Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Szczerze, ja rezygnuje z gry w nba, mały to sens ma w moim przypadku, bo mi czesto dużo zyski z dnia,pożera. To jest Vegas tego nie ogarniesz ????
Oklahoma mnie nie przekonuje, nie wiem kto tam dzis out w Clipsach,ale ja osobiście Oklahomy z reguły nie ruszam.
W tamtym sezonie weszlo mi chyba z 3 kupony, po kursach over 10 na nba, a w tym trafic dabla z kursem 2 graniczy z cudem.
Pewnie cos tam czasami zagram, ale ogolnie daje na luz z nba.
W tamtym sezonie weszlo mi chyba z 3 kupony, po kursach over 10 na nba, a w tym trafic dabla z kursem 2 graniczy z cudem.