L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Portimonese -Belenenses over 1.5
@ 2.55 STS
Na zero pograli
@ 2.55 STS
Na zero pograli
To jeśli tak było to miodzi, nie widziałem już tego.Waczyński fiut przy remisie faulował... 4,7 sek do końca i 2 wolne dla Valencii wpadły
Chodzi o to, że obrońca zrobił ruch nogą, ale on ją cofnął i realowiec potknął się o nogę, którą zawodnik Numancii cofnął do podłoża. Zrobił to bardzo sprytnie, więc trudno byłoby sędziemu nie odgwizdać karnego. Trzecia bramka ze spalonego.Według mnie ten karny klasyczny i ewidentny i tu sędzia się nie pomylił co sugerują komentatorzy na c+
1-1Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia ,Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Tottenham - West Ham
Typ: under 2,5 goli
Kurs: 2,7
Mecz miedzy 5 i 16 zespolem tabeli.
Spotkanie miedzy tymi druzynami obfituja przewaznie w duzo liczbę bramek. Jednak ja idę tutaj w under 2,5 , poniewaz :
- West Ham ostatnio ma serię meczow z duzą liczbą goli strzelonych = dzis powinna sie zakonczyc
- Tottenham ma dobrą obronę
- to drugie ich spotkanie w lidze w tym sezonie i w pierwszym padlo az 5 bramek = analizując poprzednie sezony zobaczylem , ze zawsze jeden mecz byl overowy u nich , a drugi underowy oprocz sezony sprzed 5 lat
- wczoraj byl emocjonujacy , overowy mecz - dzis under
19:17 wymęczyliPoszła Barcelona @3,6 4 kwarta...
A mi co powiesz ? Człowiek się cieszy i chce pokazać ,że czasem warto zaryzykować
Piękna sprawa tylko nie mów że postawiles za dwojaka?A mi co powiesz ? Człowiek się cieszy i chce pokazać ,że czasem warto zaryzykować