marcusgreen
Użytkownik
Nie wiem, kto to Mayoral ale szykuje się nowy następca Benzemy.
http://www.rotoworld.com/headlines/nba/348489/kevin-durant-(calf)-ruled-out-vs-houston?ls=roto:GS:topheadlinesSkąd info, na ISPN Injury nie ma wzmianki
Szczerze, ja rezygnuje z gry w nba, mały to sens ma w moim przypadku, bo mi czesto dużo zyski z dnia,pożera. To jest Vegas tego nie ogarniesz ????Tomek80 jak widzisz OKC dzisiaj?
W tamtym sezonie weszlo mi chyba z 3 kupony, po kursach over 10 na nba, a w tym trafic dabla z kursem 2 graniczy z cudem.Tomek80 jak widzisz OKC dzisiaj?
No czaje, dzięki za odpW tamtym sezonie weszlo mi chyba z 3 kupony, po kursach over 10 na nba, a w tym trafic dabla z kursem 2 graniczy z cudem.
Pewnie cos tam czasami zagram, ale ogolnie daje na luz z nba.
8-0Unicaja Málaga wygra 3 kwarte @ 1,94 Uni
To strzelaj sobie większe kupony za mniejszą stawkę, i jak wejdzie to bogactwo, a jak nie to lekkie odebranie sobie z zyskuW tamtym sezonie weszlo mi chyba z 3 kupony, po kursach over 10 na nba, a w tym trafic dabla z kursem 2 graniczy z cudem.
Ale jak ktoś grał na Chicago, to zarobił. Team osłabiony, a tutaj takie wynikiW tamtym sezonie weszlo mi chyba z 3 kupony, po kursach over 10 na nba, a w tym trafic dabla z kursem 2 graniczy z cudem.
W 1 pół 1:1Espanyol-Levante btts
@2.18 Fortuna
zamknięte przy 13-12. na 0
Gratuluje czutki, bo maja to w plecy. Szkoda, że złapali słabszy okres, może spora przewaga ich uśpiła. Teraz mają +4 i trener ich obudzi... obyzamknięte przy 13-12. na 0
he he, raczej w drugą stronę to idzieGratuluje czutki, bo maja to w plecy. Szkoda, że złapali słabszy okres, może spora przewaga ich uśpiła. Teraz mają +4 i trener ich obudzi... oby