6,1K nole Forum VIP Styczeń 4, 2018 #1602 Dania - Białoruś ( hokej ) @ DANIA WIN 1,80 Kliknij aby rozwinąć...
911 wp76 Użytkownik Styczeń 4, 2018 #1603 Valencia win 2.30 kosz Kliknij aby rozwinąć... Oglądasz? Można ładować?
5,7K tomek80 Użytkownik Styczeń 4, 2018 #1604 Valencia win 2.30 kosz Kliknij aby rozwinąć... Duzo kontuzji w Valencii. Oglądasz? Można ładować? Kliknij aby rozwinąć... Malaga u siebie gra dobrze,plus kontuzje u gosci. Ciezko tu będzie wygrac gosciom.
Valencia win 2.30 kosz Kliknij aby rozwinąć... Duzo kontuzji w Valencii. Oglądasz? Można ładować? Kliknij aby rozwinąć... Malaga u siebie gra dobrze,plus kontuzje u gosci. Ciezko tu będzie wygrac gosciom.
911 wp76 Użytkownik Styczeń 4, 2018 #1606 Też mi się tak wydawało, ale wiesz... dyspozycja dnia itd. stąd pytanie, czy typer ogląda
5,7K tomek80 Użytkownik Styczeń 4, 2018 #1607 Też mi się tak wydawało, ale wiesz... dyspozycja dnia itd. stąd pytanie, czy typer ogląda Kliknij aby rozwinąć... Ja barce sobie pogralem, ale za drobne ???? Moze I Valencia to wygrac,ale duzo bym w to nie inwestował,bo Malaga u siebie mocna.
Też mi się tak wydawało, ale wiesz... dyspozycja dnia itd. stąd pytanie, czy typer ogląda Kliknij aby rozwinąć... Ja barce sobie pogralem, ale za drobne ???? Moze I Valencia to wygrac,ale duzo bym w to nie inwestował,bo Malaga u siebie mocna.
911 wp76 Użytkownik Styczeń 4, 2018 #1608 Ja barce sobie pogralem, ale za drobne ???? Moze I Valencia to wygrac,ale duzo bym w to nie inwestował,bo Malaga u siebie mocna. Kliknij aby rozwinąć... Uuu, to na razie super, bo prowadzą 12-5
Ja barce sobie pogralem, ale za drobne ???? Moze I Valencia to wygrac,ale duzo bym w to nie inwestował,bo Malaga u siebie mocna. Kliknij aby rozwinąć... Uuu, to na razie super, bo prowadzą 12-5
500 seanprice Użytkownik Styczeń 4, 2018 #1609 Mordo 5:18 się skończyło, także na takie przystawki trzeba uważać. Kliknij aby rozwinąć... Co tam się odjebało... Śmierdzi ustawką na kilometr. Ostatni raz tykam się takiego meczu. W tym tygodniu sporo eksperymentowałem z graniem live'ów w piłeczkę opierając się tylko i wyłącznie na statystykach.
Mordo 5:18 się skończyło, także na takie przystawki trzeba uważać. Kliknij aby rozwinąć... Co tam się odjebało... Śmierdzi ustawką na kilometr. Ostatni raz tykam się takiego meczu. W tym tygodniu sporo eksperymentowałem z graniem live'ów w piłeczkę opierając się tylko i wyłącznie na statystykach.
911 wp76 Użytkownik Styczeń 4, 2018 #1610 Gramy jakiś handi na Golden State w nocy? Wrócił Curry, nie ma Hardena
6K cuadrado12 Użytkownik Styczeń 4, 2018 #1612 Espanyol - Levante 1 połowa - over 0.5 gola @1.83 bet563
1,3K _hank_ Użytkownik Styczeń 4, 2018 #1613 Gramy jakiś handi na Golden State w nocy? Wrócił Curry, nie ma Hardena Kliknij aby rozwinąć... Duranta też nie ma, powinni ogarnąć ale teraz już to takie oczywiste nie jest
Gramy jakiś handi na Golden State w nocy? Wrócił Curry, nie ma Hardena Kliknij aby rozwinąć... Duranta też nie ma, powinni ogarnąć ale teraz już to takie oczywiste nie jest
5,7K tomek80 Użytkownik Styczeń 4, 2018 #1614 CSKA Moskwa @1,73 dokładka Kliknij aby rozwinąć... Seraphin nie gra ? Bo nie mam jak oglądac,a w pierwszej kwarcie nie zagrał. CSKA Moskwa @1,73 dokładka Kliknij aby rozwinąć... Zebyś się na tym nie przejechał, ja wiem, ze ruscy to walec,ale barca juz takiej patologii jak wczesniej nie gra,powalczą.
CSKA Moskwa @1,73 dokładka Kliknij aby rozwinąć... Seraphin nie gra ? Bo nie mam jak oglądac,a w pierwszej kwarcie nie zagrał. CSKA Moskwa @1,73 dokładka Kliknij aby rozwinąć... Zebyś się na tym nie przejechał, ja wiem, ze ruscy to walec,ale barca juz takiej patologii jak wczesniej nie gra,powalczą.
911 wp76 Użytkownik Styczeń 4, 2018 #1615 Duranta też nie ma, powinni ogarnąć ale teraz już to takie oczywiste nie jest Kliknij aby rozwinąć... Skąd info, na ISPN Injury nie ma wzmianki
Duranta też nie ma, powinni ogarnąć ale teraz już to takie oczywiste nie jest Kliknij aby rozwinąć... Skąd info, na ISPN Injury nie ma wzmianki
6K cuadrado12 Użytkownik Styczeń 4, 2018 #1619 Espanyol - Levante 1 połowa - over 0.5 gola @1.83 bet563 Kliknij aby rozwinąć... cyk
19,7K 19nowik45 Użytkownik Styczeń 4, 2018 #1620 CSKA gra patole, 0 celnych za 3, z pola poniżej 30% skuteczności, aż nie wierze w to co widzę ???? .