>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Akurat jak postawiłem Hercog powyżej 9,5 to się złamała, ja p......, WTA, po co ja to obstawiłem xD.
/Julia to bierze 0:2, tak jej siedzi serwis, że nie odda dziś podania.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Usa daje zarobić w 2 tercji sie roztrzelali
ja pograłem 3 opcje
1 tercja 1,5 1-0 dupa
usa 1 tercja 0,5 weszło
usa -1 wchodzi
A nanoc mam kilka hokeju umnie w temacie są
canada-1 2.10 próbuje
Moja znajoma wygrała 800 zł z fortuny czekała na remis fiory z interem i weszło jej w doliczonym fiora stzrelila ,miała jjuż wygraną połowe przed tym meczykiem bo blokami zagrała a za ile nie pytałem nie ważne ,liczy się wygrana

U 0

Gość
Usa 3 tercja 1 1.81 pograłem na live kurde chciałem zagrać overka ale nie dali
Usa -8 2.80 2 gole wbiją spokojnie

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Usa daje zarobić w 2 tercji sie roztrzelali
ja pograłem 3 opcje
1 tercja 1,5 1-0 dupa
usa 1 tercja 0,5 weszło
usa -1 wchodzi
A nanoc mam kilka hokeju umnie w temacie są
canada-1 2.10 próbuje
Moja znajoma wygrała 800 zł z fortuny czekała na remis fiory z interem i weszło jej w doliczonym fiora stzrelila ,miała jjuż wygraną połowe przed tym meczykiem bo blokami zagrała a za ile nie pytałem nie ważne ,liczy się wygrana
Tomcio - jakas bliższa &#39;&#39;znajoma&#39;&#39; ? ???? ???? :p

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
bede mial dla Was pare fajnych typow na noc z damskiego tenisa ???? trochu ogladalem troche analizy powinno byc ok
e// Tomcio sie rozwija niedlugo za pomoca fortuny i czatu sts zostanie jak slawny Rocco invates Poland hehe tak wogole to swieczka mogl robic transfuzje, ewentualnie jakis przeszczep np serca.
spojrzałem na tennis explorera i Mayer/Zeballos po 2.11 no chyba nie bardzo*, na pierwszy strzał, bo tam to nawet widze dwa do zera dla Zeballosow...mecz o 2.30
Sydney laski
Bellis z Kucova na 2-0 nie wiem ile dadza jakies 1.5 mysle w to jakie 8/10, (Bellis juz po 1.4 na mecz u moskala)
zedytuje posta pozniej z kursami i stawkami
Duan dodatnie gemy z Puig
Cepede po 2.5 z Katherina Bondarenko? to strzał na dzis. Cepede juz po 2.75. u moskala ????
Sanchez/Klepac w deblu po 1.65 tu tez bym zapierdolil
ide sie plumknac grajta co chceta, ale moim zdaniem sa to mecze godne uwagi.
Zaczely beze mnie ????

U 0

Gość
Ta co praccuje w fortunie moja znajoma bo mi kawke robi nieraz i fajnie sie z nią gada jak gramy virtualne to podpowiada nieraz co grać
ja czekam na Canade

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
a dalej jest czat STS dla graczy? pokazują swoje kuponny , klócą sie itp ? ???? bo nie mogę znalezc na strone STS ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom