Taki sportMoż ezrobją jeszcze mnie czechy wkurzyli 3-1 i za 3 min 3-3 kurde dziady jedne i mma nerwa ,ale to nic ,Sylwester musi być wspaniały ,a Nowy rok udany 2018 bo będzie dużo hokeji i będzie olimpiada i się zacznie wygrywanie
A uwas jak leci na sylwestra gdzieś idziecie ,ja się szykuje d wyjścia za niedługo
Pozdrawiam wszystkich i wszystkiego dobrego na Nowy rok ???? ????
mowiles , ze zostajesz w domu na Sylwestra ????Moż ezrobją jeszcze mnie czechy wkurzyli 3-1 i za 3 min 3-3 kurde dziady jedne i mma nerwa ,ale to nic ,Sylwester musi być wspaniały ,a Nowy rok udany 2018 bo będzie dużo hokeji i będzie olimpiada i się zacznie wygrywanie
A uwas jak leci na sylwestra gdzieś idziecie ,ja się szykuje d wyjścia za niedługo
Pozdrawiam wszystkich i wszystkiego dobrego na Nowy rok ???? ????
Wba - Arsenal
Powyżej 3.5 Kartek @1.80
Sędzią meczu jest Mike Dean, Fan Tottenhamu, więc będzie dawał kartki Kanonierom, ehh nie no śmieje, Wba tak samo jak Arsenal potrzebują puntków, a linia na 3.5 kartek nie jest duża, więc warto to pograć.
ZwrotOver 11.0 korków na west bromie @2.08
po stylu pisania widać że to małolat ????Taki sport
PS. stawki które wrzucasz w swoim temacie są na prawdę real ? ????
Pzdr wszystkim i udanej zabawy Sylwestrowej !
0-1 ????Dyscyplina: Piłka Nożna - Izrael
Godzina: 19:15
Spotkanie: Ashkelon vs Hapoel Beer Sheva
Typ: under 2,5 goli
Kurs: 2,06
Mecz miedzy 11 i 3 zespolem tabeli.
Goscie wygrali ostatni mecz , ale nie prezentuja najwzyszej formy w ostatnim czasie . Duzo u nich meczow underowych.
Gospodarze przegrali 1-3 ostatni mecz. Z pewnoscia powinni skupic sie na defensywie w tym meczu . Rzadko pada u nich overowy wynik.
Baardzo czesto w Izraelu padaja underowe wyniki w tym okresie (noworoczno- sylwestrowym).