>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
kupon z fortuny
szwajcarja-czechy 2 1.44
eidburg-fife 1 tercja zw 2 1.51
bredchard-dunde bez remisu 1 1.21
ako2.63
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2018 ROKU I MIŁEJ ZABAWY NA SYLWESTRA

p-z. 177,4K

p-z.

Użytkownik
Wba - Arsenal
Powyżej 3.5 Kartek @1.80

Sędzią meczu jest Mike Dean, Fan Tottenhamu, więc będzie dawał kartki Kanonierom, ehh nie no śmieje, Wba tak samo jak Arsenal potrzebują puntków, a linia na 3.5 kartek nie jest duża, więc warto to pograć.

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Zakladajac że ManUtd strzeli pierwsze... pykne lekko Soton race to 9 corners @8.50 ⛔
Zakladajac-zesrajac ???? ale i tak bylo blisko bo prowadzili 6-3 &gt; 6-6 &gt; 7-8 &gt; finito
WBA over 3,5 korka
Leicester win
Stoke - Newcastle over 1,5
Mocny noworoczny tripel @3.49
Jesli znajde czas to wrzuce w dzial analize.
Dużo wtop w nowym roku! ????

betheone 188

betheone

Użytkownik
A zagram sobie dla emocji Falcons -2,5, Titans, 49ers (Rams bez wszystkich najważniejszych zawodników), Cowboys, Steelers -6,5, Ravens i dorzucę nawet Redskins, bo nie wiem czy tam w Giants w ogóle złoża 11 do gry.
A nuż.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Angole dziś mecze underowe ? Oglądam ten Arsenal i coś słabo to wygląda żeby w meczu było kilka bramek, no ale jest jeszcze druga połowa ⚽

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Kupon mi wchodzi ostatni mecz czechy zostały i kasa jest po nowym roku
Będe tylko kupony puszczał niz te Virtualne dzisiaj przegrałem koło 100 nic nie wchodziło ,raz tylko weszedł mi over 2,5 2.33 ale miałem wygraną i over to 1 wszedł i tak byłem w plecy
Pozdrawiam po nowym roku bierzemy sie za wygrywanie chociaż niech bedzie po 50 zł z kuponu na czysto i tak jest dobrze ,jeden mecz za grubasa walnać to wygrana będzie ponad 100 zależy jaki kurs dam i za ile
Miłego sylwestra wszystkim

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom