No to kilka propozycji ode mnie. Jak zawsze płasko 25e na kupon.
1. Edmund vs Istomin over 36.5 (1.81)
Zaczniemy od panów chociaż szczerze mówiąc wolę
WTA od
ATP, dziwne co nie? ????
Powinien być to wyrównany pojedynek ze wskazaniem na Edmunda aczkolwiek wydaje mi się że Istomin swoje zrobi i jednego seta wyciągnie, jeżeli tak będzie to jesteśmy w domu
Edmund ostatnio gra same 3 setówki a z Andersonem w 1 rundzie 5 setów. Według mnie kurs i linia jak złoto.
2. Kostjuk vs Rogowska 1 (1.70)
3. Kostjuk 2-0 (2.80)
Młodziutka Ukrainka idzie jak burza. w pierwszej rundzie pokonała Peng 6-2,6-2 dosyć pewnie przebrnęła kwalifikacje. Co do rywalki jakoś nie jestem przekonany do jej gry. Pokonała co prawda Fourlis ale przed AO zaliczyła serie kilku przegranych meczów. Co do Kostjuk młodziutka dziunia (2002 r) w zeszłym roku wygrała dziewczęce AO, dobrze się tutaj czuję. Jak na tak młody wiek zbiera tutaj mega doświadczenie. Liczę na fajny mecz i zwycięstwo Ukrainki a w kolejnej rundzie prawdopodobnie Svitolina.
4. K. Bertens + Bencic (1.77)
Na Bencic widzę większość ludzi gra. Myślę, że sobie poradzi spokojnie, fajnie się prezentuję. Forma jest i na malutką Kumkhum powinno wystarczyć (Bencić ma całkiem spoko drabinkę i powinna wykorzystać szanse na dobry wynik). Natomiast Kiki Bertens, dołożyłem tak z braku laku. Nie jestem jakoś bardzo przekonany ale wydaje mi się, że po wyrównanym meczu Holenderka wygra. W zeszłym roku odpadła w pierwszej rundzie także może dołożyć trochę punktów do swojego konta.
5. Babos vs Suarez Navarro 1 (1.94)
6. Babos 2-0 (3.19)
Według mnie perełka na dzisiaj. Piękna Carla męczy bułe strasznie ostatnio. Oglądałem kawałek meczu z naszą Magdą Fręch i Polka bardzo fajnie walczyła, przy odrobinie lepszej grze w kluczowych momentach mogła nawet to spotkanie wygrać. Timea jest półkę wyżej i na pewno lepiej się postawi Hiszpance niż Magda. Carla jest zdecydowanie pod formą, wczoraj wygrała pierwszy mecz od USO, mało grała pod koniec roku. W Sydney przegrała ze słabą Ahn 1-6,4-6.
7. Pliskova/Vekic vs Friedsam/Uytvanck 1 (2.18)
Próbuje ze względu na formą singlową. I Friedsam i piękna ruda bez formy całkowicie. Pliskova jak gra tak gra. Serwis powinna trzymać i dzisiaj powalczyła z Agnieszką, Vekic pierwszy mecz wygrała gładko z Hibino i ostatnio też spoko pogrywa. Pierwszy raz razem ale myślę że wygrają dyspozycją bo na tę chwilę są po prostu lepsze
Z fartem.