>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
i znowu jeden mecz nie wchodzi z tasmy, pecha ciąg dalszy, piepszony novosibirsk ????
i znowu jeden mecz nie wchodzi z tasmy, pecha ciąg dalszy, piepszony novosibirsk ????
Mi w nocy Roanic zrypał ako prawie 4
Wcześniej luxemburg wygrał w ręczną ostatni mecz został i do kosza oczywiście ,a myślałem ze siadzie jak wcześniejsze powchodziły a tu lipa ,tez mam pecha co zrobić nie podawwaj się ????

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Po wpisach w tym dziale wnioskuję, że sezon tenisowy już rozpoczęty ???? Patrz: Kupił, sprzedał, all in, patologia, wał/y, przekręt, komedia, frajer, czajnik, mafia, wracaj do domu, a żeby Cię... (wstawiamy odpowiednie słowo) i groźby karalne w ilości nielimitowanej ofc ???? itd. itp.
PS Ktoś to powinien spisywać, a potem wydać - byłby bestseller ????
edit Mam tytuł nawet: &quot;Tenis, moje życie, moja pasja - i podtytuł: jeden dzień z życia pewnego forum&quot; ????
Na szczęście dział piłki australijskiej pozwala odrobić wszystkie minusy z tenisa. ;)

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Mi w nocy Roanic zrypał ako prawie 4
Wcześniej luxemburg wygrał w ręczną ostatni mecz został i do kosza oczywiście ,a myślałem ze siadzie jak wcześniejsze powchodziły a tu lipa ,tez mam pecha co zrobić nie podawwaj się ????
Mi w nocu monfils uwalil kupon bo mialem u18.5 gema to mial 19 w meczu a do wygrania 8 tyś. Teraz ostatni mecz na kuponie ako 70 i miałem novosibirsk 2:0 po dwóch setach to 1:1 zrobili a do wygrania 5 tyś. Jak żyć? ????

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Mi w nocu monfils uwalil kupon bo mialem u18.5 gema to mial 19 w meczu a do wygrania 8 tyś. Teraz ostatni mecz na kuponie ako 70 i miałem novosibirsk 2:0 po dwóch setach to 1:1 zrobili a do wygrania 5 tyś. Jak żyć? ????
Mi został na kuponie West Ham i na razie nic nie wskazuje na to, żeby wszedł :/

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Na noc
Rybarikova @1,52
Siniakova +6,5 @1.5
Zhang @1,4
Sugita -1.5 gema @1.83
Sousa +8,5 @1.5
Dolgoplov - ebden o36.5 @1.8