50pkt bedzie ????Rozsądnie wydaje mi się,ze w tym meczu mozna zagrac over w 3 kwarcie, powyzej 38,5pkt
Murcia-Oldenburg
Niski wynik w pierwszej połowie.
i znowu jeden mecz nie wchodzi z tasmy, pecha ciąg dalszy, piepszony novosibirsk ????
Mi w nocy Roanic zrypał ako prawie 4i znowu jeden mecz nie wchodzi z tasmy, pecha ciąg dalszy, piepszony novosibirsk ????
Ja nie mogę się doszukać streamu.Ogląda ktoś West Ham? Warto na nich zagrać? Staty widzę mają dobre
To samo właśnie teraz przeczytałem...UNFORTUNATELY, this game is not being shown live in the UK.
Aha????
Club Brugge -1,5 @ 2.60
Na szczęście dział piłki australijskiej pozwala odrobić wszystkie minusy z tenisa.Po wpisach w tym dziale wnioskuję, że sezon tenisowy już rozpoczęty ???? Patrz: Kupił, sprzedał, all in, patologia, wał/y, przekręt, komedia, frajer, czajnik, mafia, wracaj do domu, a żeby Cię... (wstawiamy odpowiednie słowo) i groźby karalne w ilości nielimitowanej ofc ???? itd. itp.
PS Ktoś to powinien spisywać, a potem wydać - byłby bestseller ????
edit Mam tytuł nawet: "Tenis, moje życie, moja pasja - i podtytuł: jeden dzień z życia pewnego forum" ????
Mi w nocu monfils uwalil kupon bo mialem u18.5 gema to mial 19 w meczu a do wygrania 8 tyś. Teraz ostatni mecz na kuponie ako 70 i miałem novosibirsk 2:0 po dwóch setach to 1:1 zrobili a do wygrania 5 tyś. Jak żyć? ????Mi w nocy Roanic zrypał ako prawie 4
Wcześniej luxemburg wygrał w ręczną ostatni mecz został i do kosza oczywiście ,a myślałem ze siadzie jak wcześniejsze powchodziły a tu lipa ,tez mam pecha co zrobić nie podawwaj się ????
Mi został na kuponie West Ham i na razie nic nie wskazuje na to, żeby wszedł :/Mi w nocu monfils uwalil kupon bo mialem u18.5 gema to mial 19 w meczu a do wygrania 8 tyś. Teraz ostatni mecz na kuponie ako 70 i miałem novosibirsk 2:0 po dwóch setach to 1:1 zrobili a do wygrania 5 tyś. Jak żyć? ????
Do ako z niższych toWitam wszystkich. Coś tam do grania macie na noc? Ja zaraz siadam do AO to coś od siebie wrzucę