Elegancko zaczęła.No to zaczynamy z Kostjuk. Jedziesz młoda po 2-0
Kurs opłacalny do gry ale czy realny? Niby value się przelicza ale jednak lepiej wygrać na styku kurs 1.2 niż przegrać minimalnie 4Jeszcze Rogowska @3.35
Zaczyna się. ????jak ten Nishioka ogral Kohlschreibera?
Ogladam ten mecz i dramat co ten gosc gra, w Itfach w dupe by dostawal
Niby tak, ale z psychologicznego podejscia juz nie bardzo. Wygrywajac na farcie po 1.2 zwieksza sie szansa ze i kolejnym razem zagrasz 1. i bedziesz liczyl na farta. Jak przegra to wiadomo ????Kurs opłacalny do gry ale czy realny? Niby value się przelicza ale jednak lepiej wygrać na styku kurs 1.2 niż przegrać minimalnie 4
siatka i wywalanie przez simonaDopiero wróciłem z roboty, powie mi ktoś mniej więcej jak do tej pory wyglądał mecz Simon-Busta?
Psychologia + hazard/bukmacherka to temat rzeka ????Siemandero, jak tam, jakis placz juz byl na AO dzien #3? ????
Niby tak, ale z psychologicznego podejscia juz nie bardzo. Wygrywajac na farcie po 1.2 zwieksza sie szansa ze i kolejnym razem zagrasz 1. i bedziesz liczyl na farta. Jak przegra to wiadomo ????
Super 4 gemy Simona, 0-40 i 0-30 przy serwisach Busty i potem zjazd do bazy.Dopiero wróciłem z roboty, powie mi ktoś mniej więcej jak do tej pory wyglądał mecz Simon-Busta?