>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Zanim siądę to tenisa i kwali AO na noc to zagrałem sobie dwa takie typy płasko 25 euro jak wszystko zresztą ????
Kuzmina vs Dahlmeier 1 (2.12)
Biathlon rusza o 14:20 liderka pucharu świata świetnie biegająca (dzisiaj 15km bieg długi) przeciwko dochodzącej do optymalnej formy Niemce, nie analizowałem jakoś dokładnie, ale liczę że Słowaczka wytrzyma na strzelnicy i znowu zaliczy pudło a Niemka jakieś strzelanie zawali :p Typ bardziej dla emocji przy oglądaniu.
Rzeszów vs Alba 2 +2.5seta (1.62) Rzeszowianki faworytki ale kurs przesadzony bardzo, zresztą dużo napisane jest w dziale. Kurs na seta jak złoto ;)

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Próbuje jeszcze z biathlonu Guzik vs Gwizdoń na 1 1.94 (bieg długi, za pudło karna minuta, Magda jakieś strzelanie zawali a Krysia niekoniecznie. Obydwie słabe także 50/50 dla mnie 55/45

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Guzik z tego liaoning,co ich dojdą, to zaraz run 10:0.
co za lajzy z tych liaoning, koles nie trafil wolnego i dal nadzieje na remis, mieli juz wlasciwie pilke i 7 sekund przy -3, to kolesiowi wypadla pilka z reki przy zbiorce. drewniane rece

vsky 34,9K

vsky

Użytkownik
To jest nieprawdopodobne. Złapałem handi +4.5 na Liaoning, przegrywali kilkadziesiąt sekund przed końcem dwoma punktami, później trzema i mieli piłkę przy pozostałych 10 sekundach, a przegrali pięcioma ????

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Zanim siądę to tenisa i kwali AO na noc to zagrałem sobie dwa takie typy płasko 25 euro jak wszystko zresztą ????
Kuzmina vs Dahlmeier 1 (2.12)
Biathlon rusza o 14:20 liderka pucharu świata świetnie biegająca (dzisiaj 15km bieg długi) przeciwko dochodzącej do optymalnej formy Niemce, nie analizowałem jakoś dokładnie, ale liczę że Słowaczka wytrzyma na strzelnicy i znowu zaliczy pudło a Niemka jakieś strzelanie zawali :p Typ bardziej dla emocji przy oglądaniu.
Kuzmina 3 karne rundy (2 podczas pierwszego strzelania - coś z karabinem i pierwsze dwa strzały spudłowane potem korekta i było lepiej. W biegu bardzo dobrze, forma biegowa utrzymana, podczas 3 strzelania doszła kolejna minuta.
Dalhlmeier 4 karne rundy ( katastrofa podczas 3 strzelania bo aż 3 minuty kary + jedna na ostatnim strzelaniu) biegowo prawie 90 sekund za Kuzminą.
✅ łatwo chociaż się nie zapowiadało na początku
Próbuje jeszcze z biathlonu Guzik vs Gwizdoń na 1 1.94 (bieg długi, za pudło karna minuta, Magda jakieś strzelanie zawali a Krysia niekoniecznie. Obydwie słabe także 50/50 dla mnie 55/45
Krysia 3 karne rundy, bieg słaby ale na Magdę wystarczyło spokojnie, tak jak mówili komentatorzy forma Guzik ma iść w góre i pomału idzie, nie zajmuje już miejsc w 4 dziesiątce no ale szału też nie ma.
Magda biegowo dobrze, jakby nie 7 karnych rund to około minuta straty do pierwszej Wierer, no ale o czym rozmawiamy jak ma bonus 7 min i jest ostatnia ???? ????
Biathlon na plusik :p ✅ 51.38 euro

Otrzymane punkty reputacji: +2
funias 691

funias

Użytkownik
Slavia - R.B Linense over 1.5 HT @2.11
Po takim kursie żal nie spróbować, wczoraj Czeskie ekipy w towarzyskich łupały aż miło, więc moim zdaniem warto. Początek już o 16.00

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ice Hockey. VHL Regular Season
16:00 CSK VVS - Gornyak Uchaly -1 2 1.60
CSK VVS - Gornyak Uchaly 2 1.45
Basketball. EuroCup Women. 1/16 finals. 2nd leg.

16:00 Hatay BSB W - Enisey Krasnoyarsk W 1 kwarta 1 1.35

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Da się gdzieś pooglądać MŚ BDO w dartsa a mianowicie mecz Williams J. - Whitehead C.?
Jest w dodatku do Chrome SportZone, ale nie wiem, czy jest ona teraz dostępna, bo kiedyś pisał tu ktoś, że miał problem z pobraniem. Ewentualnie, jeśli masz telefon z androidem, to mam na mailu aplikację na telefon sport zone, bo kiedyś sobie wysyłałem, żeby mieć, to podeślij na PW maila, to Ci prześlę.

funias 691

funias

Użytkownik
Slavia - R.B Linense over 1.5 HT @2.11
Po takim kursie żal nie spróbować, wczoraj Czeskie ekipy w towarzyskich łupały aż miło, więc moim zdaniem warto. Początek już o 16.00
12 minuta i na talbicy 1-1 ✅
edit: jednak cofnęli bramkę, czekam dalej.
edit2: 0-2 więctak czy siak ✅
dokładam over 4.5 w meczu po 2.66

Otrzymane punkty reputacji: +38
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom