Zanim siądę to tenisa i kwali AO na noc to zagrałem sobie dwa takie typy płasko 25 euro jak wszystko zresztą ????
Kuzmina vs Dahlmeier 1 (2.12)
Biathlon rusza o 14:20 liderka pucharu świata świetnie biegająca (dzisiaj 15km bieg długi) przeciwko dochodzącej do optymalnej formy Niemce, nie analizowałem jakoś dokładnie, ale liczę że Słowaczka wytrzyma na strzelnicy i znowu zaliczy pudło a Niemka jakieś strzelanie zawali
Typ bardziej dla emocji przy oglądaniu.
Kuzmina 3 karne rundy (2 podczas pierwszego strzelania - coś z karabinem i pierwsze dwa strzały spudłowane potem korekta i było lepiej. W biegu bardzo dobrze, forma biegowa utrzymana, podczas 3 strzelania doszła kolejna minuta.
Dalhlmeier 4 karne rundy ( katastrofa podczas 3 strzelania bo aż 3 minuty kary + jedna na ostatnim strzelaniu) biegowo prawie 90 sekund za Kuzminą.
łatwo chociaż się nie zapowiadało na początku
Próbuje jeszcze z biathlonu Guzik vs Gwizdoń na 1 1.94 (bieg długi, za pudło karna minuta, Magda jakieś strzelanie zawali a Krysia niekoniecznie. Obydwie słabe także 50/50 dla mnie 55/45
Krysia 3 karne rundy, bieg słaby ale na Magdę wystarczyło spokojnie, tak jak mówili komentatorzy forma Guzik ma iść w góre i pomału idzie, nie zajmuje już miejsc w 4 dziesiątce no ale szału też nie ma.
Magda biegowo dobrze, jakby nie
7 karnych rund to około minuta straty do pierwszej Wierer, no ale o czym rozmawiamy jak ma bonus 7 min i jest ostatnia ???? ????
Biathlon na plusik
51.38 euro