cuadrado12
Użytkownik
2xYmer + Gaio + Kevin King
@3.70 bet563
^ do tego Cibulkova + Radwańska + Ojeda
@21.40 za okruchy.
2xYmer + Gaio + Kevin King
@3.70 bet563
^ do tego Cibulkova + Radwańska + Ojeda
@21.40 za okruchy.
To ładnie Matki sobie pogrywają ????Nie przesadzajmy ????
Goerges J. > A. Kerber
1.7 Klaasen/Venus
Forum działa, tak jak działało. Czy coś się zmieniło?Forum siegnelo apogeum dna ???? ???? a dopiero sie zacznie "Placzek of the day" na AO haha ????
Forum stalo sie dobra dawka codziennego humoru.
Właśnie odpaliłem ten polski komentarz to od razu widać jaka amatorka, przy tych zagranicznych. Zero emocji i później latają opinie, że przy tenisie można spać.. Słuchając ich to na pewno ????Hehehe, jak miło się ogląda i słucha komentarza na TVP Sport
Już wczoraj mówiłem, że to lokata. Taka mała a wali bomby Isia tylko wzrokiem piłke odprowadza.Kurs na Giorgi spadł już do 2,15 ale i tak się opłaca bierzcie i jedzcie z tego wszyscy ^^
Z całym szacunkiem do komentatorów, ale na takim poziomie powinni być bardziej obiektywni. Spojrzmy prawdzie w oczy Isia co mogła to już ugrała.Właśnie odpaliłem ten polski komentarz to od razu widać jaka amatorka, przy tych zagranicznych. Zero emocji i później latają opinie, że przy tenisie można spać.. Słuchając ich to na pewno ????
E: Nawet nie chwalą rywalki za piękne returny, tragedia.
Nie przesadzajmy ????
Goerges J. > A. Kerber
1.7 Klaasen/Venus
nie żartuj, musiała by się położyć żeby przegrać setaGiorgi nie potrzebnie sie denerwuje za szybko chce kończyć wszystkie piłki i chyba przegra 2 seta ...
Fogg po turniej ????
TB w meczu Rusek-Delpo @2.10
Giorgi-Pisia 1 @2.20