>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
W 82

wilshere

Użytkownik
Dawno nie ogladalem Minaura, ale nie wiem czy Lopez to nie za duzo jak dla niego, bardzij chyba bylbym sklonny isc w Lopeza, zobaczymy na live co bedzie sie dziac ;)

grabi83 283

grabi83

Użytkownik
Jakies argumenty dlaczego gracie przeciwko Lopezowi? Poza tym, ze rywal gra u siebie to Lopez jest bardziej klasowym zawodnikiem.

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Jakies argumenty dlaczego gracie przeciwko Lopezowi? Poza tym, ze rywal gra u siebie to Lopez jest bardziej klasowym zawodnikiem.
U młodego przebudził się talent wystarczy zobaczyć jakie nazwiska już pokonał w turniejach w swoim kraju a Lopez to zawodnik który lubi przegrywac z niżej notowanymi a wygrywać z wyżej.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Na dużych turniejach może ta, ale na tych mniejszych jest spokojnie do ogrania, chociaż kurs @1.80 na 18-to latka.. Troche słabo, ale ja pobieram. @1.80 Bet365 Ambicja po stronie młodego

W 82

wilshere

Użytkownik
Ale kogo mody pokonal ? nie ogladalem Verdasco, ale oin moze miec w glowie AO, Rao sam przegral mecz, nic nie gral kompleynie, Stiv to samo, wiec chyba kors na Lopeza przesadzony ;)

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Na noc moje granie ( wszystko stała stawka 25e AO kwale + Sydney)
Perrin vs Dolehide 1 (2.70) ⛔ i zdecydowanie ????
Errani + Tomova (2.04) ✅✅
Kostova vs Muhammad 1 (2.4) ✅
Broady + Rodina (1.76) ✅✅
Giorgi vs Isia 1 (2.19) ✅
Ojede + Whittington (2.28) ⛔⛔
Brown (1.68) ✅
Udanej nocy życzę wszystkim
Ogólnie bardzo spoko nocka z porankiem ???? Szczęśliwe dobranie do pary dwóch przegranych Ojede i Whittington. Z drugiej strony straszny pech z Perrin bo fajny kurs by wszedł ale jak się przegrywa w decydującym secie tie breaka z 5-0 i 6-2 to o czym my rozmawiamy. Jak tak patrze to żałuję że do Browna nie dołożyłem jakiegoś niskiego kursu typu Errani no ale trudno. Swoją drogą Brown w 3 secie tie break 18-16 gdzie powinien skończyć dużo wcześniej dlatego już będę omijał tego pana, na szczęście nie mogłem tego oglądać.
Tak jak pisałem wszystko płasko 25e więc zarobek wyniósł 77.08 Euro ????????????
Na jutro na razie mam w głowie Barty ze słabo grającą narazie Australijką ale to mamy cały dzień przed sobą ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom