U młodego przebudził się talent wystarczy zobaczyć jakie nazwiska już pokonał w turniejach w swoim kraju a Lopez to zawodnik który lubi przegrywac z niżej notowanymi a wygrywać z wyżej.Jakies argumenty dlaczego gracie przeciwko Lopezowi? Poza tym, ze rywal gra u siebie to Lopez jest bardziej klasowym zawodnikiem.
Na dużych turniejach może ta, ale na tych mniejszych jest spokojnie do ogrania, chociaż kurs @1.80 na 18-to latka.. Troche słabo, ale ja pobieram. @1.80 Bet365 Ambicja po stronie młodegoJakies argumenty dlaczego gracie przeciwko Lopezowi? Poza tym, ze rywal gra u siebie to Lopez jest bardziej klasowym zawodnikiem.
Buzarnescu + Giorgi + De Minaur ako @7,30
Ogólnie bardzo spoko nocka z porankiem ???? Szczęśliwe dobranie do pary dwóch przegranych Ojede i Whittington. Z drugiej strony straszny pech z Perrin bo fajny kurs by wszedł ale jak się przegrywa w decydującym secie tie breaka z 5-0 i 6-2 to o czym my rozmawiamy. Jak tak patrze to żałuję że do Browna nie dołożyłem jakiegoś niskiego kursu typu Errani no ale trudno. Swoją drogą Brown w 3 secie tie break 18-16 gdzie powinien skończyć dużo wcześniej dlatego już będę omijał tego pana, na szczęście nie mogłem tego oglądać.Na noc moje granie ( wszystko stała stawka 25e AO kwale + Sydney)
Perrin vs Dolehide 1 (2.70) i zdecydowanie ????
Errani + Tomova (2.04)
Kostova vs Muhammad 1 (2.4)
Broady + Rodina (1.76)
Giorgi vs Isia 1 (2.19)
Ojede + Whittington (2.28)
Brown (1.68)
Udanej nocy życzę wszystkim
#Male szanse Lopeza, ale dalej graja;]
Skoro rozliczył to zapewne zrobił Cash Out ????#Male szanse Lopeza, ale dalej graja;]
Seoul SK Knights 3,75
77-79 spokojnie mogli ogarnacGoyang Orions @3,15