>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [7]

Status
Zamknięty.
ajax 2K

ajax

Forum VIP
Ajax HT @ 2.85 unibet ⛔

Ajax ciekawiej zaczął spotkanie, przed chwilą setka Groningen trochę miesza się w swojej grze, do tego skrzydłowy kontuzja już 1 14 min i wymuszona zmiana. Jak Ajax nie zabije do przerwy to wchodzę w drugiej połowie w win.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Powyżej +0.5 - 1 połowa – suma goli
FC Groningen - Ajax Amsterdam
1.70⛔⛔ ja widze podobnie i kurs już extra
betano

strzala 377

strzala

Użytkownik
Oho Riske postanowiła mnie utopić ze stanu 5:1* 30:0* kurs na Cepelova oscylował w wysokości 67
Już jest 5*-4 15:40
ojj... to będzie bardzo bolesna wtopa...

edit. 5:5 ???? ała..

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Ajax, jak wyglada twoj zespol dzis? Warto wchodzic, czy na razie kiepsko wygladaja?
e: Doczytalem calego posta, dalej twierdzisz, ze warto? Nie ukrywam, ze pierwszej polowy nie ogladalem, a kurs juz teraz jak najbardziej zachecajacy.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
ERV mecz @2,20 bet365 ::: 0,25/3j
⛔

nie rozumiem jak można grać zawodnika, który w pierwszym secie miał dwa przełamania i kończące seta podania i nie potrafił tego wykorzystać. Po ile on stal po 1.25? heh. Dla mnie był już spalony po pierwszym secie. ????
Jak widać można. Klasa ERV zdecydowanie wyższa niż rywala, liczyłem, że da radę, niestety nie dał. A stawka zbyt wysoka nie była jak widać :]

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Islandia kobiety przed chwila w meczu z Polkami karnego nie wykorzystaly.
Btw. dostal ktos tez ten bonus na walentynki od 1xbet? Jaka jest maksymalna stawka tego freebeta?

pablo92 531

pablo92

Użytkownik
Young Lions- Balestier
Over 2.5 @ 2.00 ⛔ bet365
Alternatywnie za mniejszą stawkę
Over 3.5 @ 4.00 ⛔ bet365

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Ajax, jak wyglada twoj zespol dzis? Warto wchodzic, czy na razie kiepsko wygladaja?

e: Doczytalem calego posta, dalej twierdzisz, ze warto? Nie ukrywam, ze pierwszej polowy nie ogladalem, a kurs juz teraz jak najbardziej zachecajacy.
Początek lepszy, później było już gorzej i Groningen miało lepsze okazje. Zobaczymy co się wydarzy w drugiej.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Początek lepszy, później było już gorzej i Groningen miało lepsze okazje. Zobaczymy co się wydarzy w drugiej.
Sadzisz, ze na dlugo Milik na lawke trafil? Czytalem jakas wypowiedz de Boera, ze to raczej na stale. Ostatnio Ajax troche nieporadny, zgubili gdzies forme.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Sadzisz, ze na dlugo Milik na lawke trafil? Czytalem jakas wypowiedz de Boera, ze to raczej na stale. Ostatnio Ajax troche nieporadny, zgubili gdzies forme.
Rozgrzewa się już, pewnie niedługo wejdzie. Nie wiem czy na długo, ale sam nie wykorzystuje swoich okazji więc tylko do siebie może mieć pretensje.

Ajax w drugiej wygląda o wiele lepiej jak na razie, ciągły pressing.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Powie mi ktoś czemu Petersen tylko na ławie w Freiburgu? @ 2,10 chyba warto na Freiburg?
wgl dziwny trochę ten skład dziś, Petersen, Guede, Hufnagel na lawie a ogorki pokroju Nielsena, Niederlechnera w ataku nie dziwota ze do bramki dojada a pozniej lipa :p
edyta: Hoesen ladnie wlozyl ;)

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Arsenal gol w ostatniej minucie na 2-1 po faulu Wasyla.
Tragiczna postawa Wasyla. Wcześniej setkę miał Mertezaker i nie upilnował go Marcin - już powinna być bramka na 2:1. Faul Wasilewskiego pod koniec 94 minuty dla mnie kompletnie niewytłumaczalny.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Dąbrowa Górnicza - 1,61 live przy 5-9 bet365
Jak dla mnie pewniak. Muszyna jest mega żałosna. Sypa ładna ale czytelna. sproo farta w początkowej fazie meczu Muszyny

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom