ERV mecz @2,20 bet365 ::: 0,25/3j
Jak widać można. Klasa ERV zdecydowanie wyższa niż rywala, liczyłem, że da radę, niestety nie dał. A stawka zbyt wysoka nie była jak widać :]nie rozumiem jak można grać zawodnika, który w pierwszym secie miał dwa przełamania i kończące seta podania i nie potrafił tego wykorzystać. Po ile on stal po 1.25? heh. Dla mnie był już spalony po pierwszym secie. ????
Początek lepszy, później było już gorzej i Groningen miało lepsze okazje. Zobaczymy co się wydarzy w drugiej.Ajax, jak wyglada twoj zespol dzis? Warto wchodzic, czy na razie kiepsko wygladaja?
e: Doczytalem calego posta, dalej twierdzisz, ze warto? Nie ukrywam, ze pierwszej polowy nie ogladalem, a kurs juz teraz jak najbardziej zachecajacy.
Sadzisz, ze na dlugo Milik na lawke trafil? Czytalem jakas wypowiedz de Boera, ze to raczej na stale. Ostatnio Ajax troche nieporadny, zgubili gdzies forme.Początek lepszy, później było już gorzej i Groningen miało lepsze okazje. Zobaczymy co się wydarzy w drugiej.
Rozgrzewa się już, pewnie niedługo wejdzie. Nie wiem czy na długo, ale sam nie wykorzystuje swoich okazji więc tylko do siebie może mieć pretensje.Sadzisz, ze na dlugo Milik na lawke trafil? Czytalem jakas wypowiedz de Boera, ze to raczej na stale. Ostatnio Ajax troche nieporadny, zgubili gdzies forme.
1:2Groningen - Ajax over 1 bramy (azjan) @1.95 Bet365
Tragiczna postawa Wasyla. Wcześniej setkę miał Mertezaker i nie upilnował go Marcin - już powinna być bramka na 2:1. Faul Wasilewskiego pod koniec 94 minuty dla mnie kompletnie niewytłumaczalny.Arsenal gol w ostatniej minucie na 2-1 po faulu Wasyla.