>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [7]

Status
Zamknięty.
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Pytanie do biathlonistów, jak jest liczone H2H przy tym samym czasie dwóch sztafet ?
Nigdy nie miałem takiej sytuacji, ale wydaje mi się że zwrot.
Mam taką skromną nadzieję, kawał dobrego biegu Dohertego i 15 sek odrobione do Tsvetkova na dystansie 2.5 km więc trochę so close było ????
Poczekaj na oficjalne wyniki, na pewno sprawdzą za pomocą fotokomórki.
Regulamin:
&quot;Zwycięzca pojedynku H2H zostanie ustalony na podstawie najlepszego wyniku wymienionych zawodników na koniec konkursu&quot;
Czas pokaże

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Włochy cienizna, mojego handi pre pewnie nie ogarną, ale dwoma to muszą tutaj wygrać.

Włochy -1,5 1,80 Bet365 - 7j

Zarysowuje się ich przewaga, Holendrzy będą słabli, ogarną ????

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Kto ogląda finał ten widzi, jaki sajgon się dzieje.
Rosja gra często bez bramkarza, straciła już trzy (albo i cztery?) bramki na pustaka, i wreszcie się uspokoiła - na to czekałem. Teraz bardziej taktyczna gra.
Sądzę, że w tym kursie jest value - Ruscy walą głową w mur, Hiszpanie nic nie muszą, gra jest szybka, ale Paco nie powinien dać się zaskoczyć. Jak na półtorej minuty do końca to kurs jest wart pogrania.
Futsal Euro 2016 [FINAŁ]
Rosja - Hiszpania
Brak 10. gola @ 2,10 Bet365 ⛔
Takie porażki najbardziej bolą. 15 sekund do końca, niezwykle nonszalancka gra Rosji (trzy piętki!) i gol również tą częścią ciała. Oczywiście po golu nikt nawet nie chciał pograć jakiejkolwiek akcji...

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Almegro - Ferrer
2 @2,08

Jakoś mi się nie chce wierzyć żeby Niko wygrał z Davidem dzis h2h 0:15 ;) kurs bardzo przyjemny przy stanie 5:3 dla Almegro w pierwszym secie ????

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
????ATP Buenos Aires
Ferrer
v Almagro (4:6, 2:2) @ 2.25 365
⛔ 4:6 5:7
/e: poprawiam buka &quot;Bet365 / całoroczny&quot;

Może chociaż to wejdzie, w przeciwieństwie do biathlonu gdzie Polkom zabrakło 0.8 sek do Ukrainek które miały 5 strzałów więcej
/edit: Almagro w SZESNASTYM meczu pierwsze zwycięstwo nad Ferrer&#39;em
logout

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Nishioka 2 set 1,50@ Bet365 :!:
⛔ 5*-4 40-15 ---&gt; 5-7 ????
na Paula już był kurs 41
nie no, ten mecz mi kory wyjebał, skisłem
Nishioka się budzi chyba, próbuję na mecz po 1,75@ Bet365

Status
Zamknięty.