Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Regulamin:
"Zwycięzca pojedynku H2H zostanie ustalony na podstawie najlepszego wyniku wymienionych zawodników na koniec konkursu"
Czas pokaże
Włochy cienizna, mojego handi pre pewnie nie ogarną, ale dwoma to muszą tutaj wygrać. Włochy -1,5 1,80 Bet365 - 7j
Zarysowuje się ich przewaga, Holendrzy będą słabli, ogarną ????
Kto ogląda finał ten widzi, jaki sajgon się dzieje. Rosja gra często bez bramkarza, straciła już trzy (albo i cztery?) bramki na pustaka, i wreszcie się uspokoiła - na to czekałem. Teraz bardziej taktyczna gra.
Sądzę, że w tym kursie jest value - Ruscy walą głową w mur, Hiszpanie nic nie muszą, gra jest szybka, ale Paco nie powinien dać się zaskoczyć. Jak na półtorej minuty do końca to kurs jest wart pogrania. Futsal Euro 2016 [FINAŁ] Rosja - Hiszpania
Brak 10. gola @ 2,10 Bet365 Takie porażki najbardziej bolą. 15 sekund do końca, niezwykle nonszalancka gra Rosji (trzy piętki!) i gol również tą częścią ciała. Oczywiście po golu nikt nawet nie chciał pograć jakiejkolwiek akcji...
Może chociaż to wejdzie, w przeciwieństwie do biathlonu gdzie Polkom zabrakło 0.8 sek do Ukrainek które miały 5 strzałów więcej
/edit: Almagro w SZESNASTYM meczu pierwsze zwycięstwo nad Ferrer'em logout
Nishioka 2 set 1,50@ Bet365 :!: 5*-4 40-15 ---> 5-7 ????
na Paula już był kurs 41
nie no, ten mecz mi kory wyjebał, skisłem
Nishioka się budzi chyba, próbuję na mecz po 1,75@ Bet365