ja nie ogladam ale w ciemno mowie,ze nie warto bo to ekstraklasa poszukaj pewniejszych zdarzen lepiejOglada ktoś Lecha, warto ich teraz ładować po 1.90?
Zawiecie juz 2 przełamania i mamy 5:3 brawo ????Zawiercie kurs 2,2@ naprawde warto warszawianie rozbici w 4 secie w dodatku zawierciu ppmoga kibice
radość przed zakończeniem meczu zwykle sie tak kończy, ja ich miałem po @4, mówi się trudno.Zawiecie juz 2 przełamania i mamy 5:3 brawo ????
bylo wyplacac 50, obstawianie polskiej ligi to jak gra w totkano i kibel Lech nie potrafi wygrać z Sandecją masakra ???? dobrze że pograłem kontry na remis na początku meczu i w czasie więc delikatnie do przodu
Atletico jeszcze nie przegrało. Nawet z Barcą, zobaczymy. Sam nie wiem, czy to grać. Poczekam na mecz, bo zamierzam oglądać w TV. Na lapku będzie leciało Napoli-Milan ????pamietajcie o dzisiejszej promocji na Real, darmowa kasa, u mnie na buku za zwyciestwo krolewskich 2.40 (sick!)
Roma + United + Sevilla ako 4,48 - próbujemy
od rana mam czucie ze dzis ta seria Atleti sie skonczy a Real musi wygrywac przy grze Blaugrany, jak sie boisz to graj x2Atletico jeszcze nie przegrało. Nawet z Barcą, zobaczymy. Sam nie wiem, czy to grać. Poczekam na mecz, bo zamierzam oglądać w TV. Na lapku będzie leciało Napoli-Milan ????
dodaj śmiało real x2Postawiłbym Dimitrova ale przydałoby się coś jeszcze do dubla, jakieś propozycje?