>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
wp76 911

wp76

Użytkownik
Takiego tasiemca pograłem:
Liverpool FC - Southampton FC (Typ)
Typ: 1, Kurs: 1.42
Manchester United - Newcastle United (Typ)
Typ: 1, Kurs: 1.29
Leicester City - Manchester City (Typ)
Typ: 2, Kurs: 1.35
Bayern Monachium - FC Augsburg (Typ)
Typ: 1, Kurs: 1.17
FC Sevilla - RC Celta De Vigo (Typ)
Typ: 1, Kurs: 1.67
CD Leganes - FC Barcelona (Typ)
Typ: 2, Kurs: 1.35
Paris Saint-Germain - FC Nantes (Typ)
Typ: 1, Kurs: 1.11
SSC Napoli - AC Milan (Typ)
Typ: 1, Kurs: 1.45
UC Sampdoria - Juventus Turyn (Typ)
Typ: 2, Kurs: 1.57
Feyenoord Rotterdam - VVV Venlo (Typ)
Typ: 1, Kurs: 1.24
NAC Breda - Ajax Amsterdam (Typ)
Typ: 2, Kurs: 1.22
Olympiakos Piraeus - Levadiakos FC (Typ)
Typ: 1, Kurs: 1.13
Legia Warszawa - Górnik Zabrze (Typ)
Typ: 1, Kurs: 1.63
NK Dinamo Zagrzeb - NK Lokomotiva Zagreb (Typ)
Typ: 1, Kurs: 1.19
Ross County FC - Celtic Glasgow (Typ)
Typ: 2, Kurs: 1.23
Kurs 67,23

Na razie Liverpool, MC, Bayern, Barca,PSG, Celtic po myśli.
Zobaczymy

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
dzisiaj chyba najbezpieczniej wjechac Liverpool United Bayern i PSG ako 2.50 powinno grubo siasc
tak jak myslalem bardzo bezpieczna opcja,szczegolnie na Liverpool warto bylo pograc promocje, United zamyka powinni spokojnie przejechac sie po srokach

U 0

Gość
myślisz ? pazdan nie gra, jędrzejczyk chyba też ja czuję że Legia przegra nie wi poczekam na wynik Lecha musi i mam nadzieję że wygra i potem zrobię cashouta
Legia tego nie przegra, ja bym wyplacal,ale pewnie nie masz takiej opcji bo zaden normalny bukmacher nie da majac 5.00 jeszcze na kuponie

U 0

Gość
jak to żaden ja gram i mieszkam w Irlandii i zawsze mam możliwość cashouta chyba że typowo nie wchodzi a tutaj pięknie ???? zrobię po meczu Leszka ryzykuję cisną muszą to wygrać !!!
PaddyPower bukmacher dają mi teraz 50e jak Lech wygra to będzie ponad 150
co ma piernik do wiatraka ja gram na wyspach i watpie,ze istnieje buk,ktory wyplaci to teraz chyba ze naprawde z malym zyskiem,a to ze zawsze istnieje opcja cashout to juz wogole jakas bujda oderwana od rzeczywistosci,opcje masz wtedy jak buk uzna ze mu sie to oplaca na tyle aby Ci zaproponowac a teraz im sie to nie oplaca w Twoim przypadku bo szansa na to,ze Gornik ich jebnie jest zerowa imo, tak czy siak to tylko 10 euro drobniaki takze warto sie pobawic
teraz doczytalem bierz te 50 euro poki masz mozliwosc

U 0

Gość
kurs na Górnik spada i mówię Tobie że cały tydzień czuję że Zabrze to wygra zobacz jakie tam kursy mi powchodziły BVB też pewniaczek miał być :pP poczekam ryzykuję bo mój Kolejorz wpierw musi to wygrać :p
a kto powiedzial,ze BVB to pewniaczek jak Ty to mowisz,przeciez kazdy to oglada ostatnie mecze Borusii dobrze wie,ze na ta ekipe obecnie nie warto stawiac swoich zlotowek,Legii nie lubie ale z Gornikiem nie przegraja wspomnisz moje slowa, wojskowi wyjda nabuzowani na te derby Polski i jebie remisem lub niskim zwyciestwem Legii na kilometr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom