psychol32
Użytkownik
Ja mam wrażenie że chce przegrać mecz bo telefon z rozkazami byłJa mam na serio wrazeniebze Fedex chce sobie dluzej.pograc z Goffinem a nie konczyc go 6:2 6:2
Ja mam wrażenie że chce przegrać mecz bo telefon z rozkazami byłJa mam na serio wrazeniebze Fedex chce sobie dluzej.pograc z Goffinem a nie konczyc go 6:2 6:2
A myslisz ze Fed nie moze puscic seta pod publike ,zeby zrobic lepsze show, jesli ma ochotę?Ja mam wrażenie że chce przegrać mecz bo telefon z rozkazami był
Hahaha jak Dimi dzisiaj z Sockiem leciI tak z Dimim jutro leci to przynajmniej dzisiaj sobie pogra
Myślę że zawodowcowi nie w głowie takie wyczyny. A gdyby w trzecim doznał urazu przez co by przegrał?A myslisz ze Fed nie moze puscic seta pod publike ,zeby zrobic lepsze show, jesli ma ochotę?
To ten uraz chyba juz ma skoro.tak gladko w sumie przegrywa seta z GoffinemHahaha jak Dimi dzisiaj z Sockiem leci
Myślę że zawodowcowi nie w głowie takie wyczyny. A gdyby w trzecim doznał urazu przez co by przegrał?
Z tylko jednym przełamaniem to gładko?To ten uraz chyba juz ma skoro.tak gladko w sumie przegrywa seta z Goffinem
Idąc tym tokiem rozumowania to pewnie żaden zawodnik w bukmacherce dla Ciebie nie istniejePo tym secie federer dla mnie nie istnieje w bukmacherce. To już nie pierwszy raz jak sobie olewa sety. Trzeba omijać jego mecze
Sock - GoffinJa tez cos.czuje ze Fedex to przerznie final Dimi Goffin.bedzie
Pamiętasz mecz z Haasem w Stuttgarcie? Tez pewnie Roger przegrał bo był słabszy . W tym roku widziałem 90% spotkań Rogera i mogę ci wymienić kilka spotkań gdzie puszczal perfidnie sety choćby z melzerm na aoIdąc tym tokiem rozumowania to pewnie żaden zawodnik w bukmacherce dla Ciebie nie istnieje
Bo czasami jak nie idzie to warto puścić niż tracić siły i walczyć by na następnym się skupić. Np w siatkówce to jest normąPamiętasz mecz z Haasem w Stuttgarcie? Tez pewnie Roger przegrał bo był słabszy . W tym roku widziałem 90% spotkań Rogera i mogę ci wymienić kilka spotkań gdzie puszczal perfidnie sety choćby z melzerm na ao