>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
dzisiaj chyba najbezpieczniej wjechac Liverpool United Bayern i PSG ako 2.50 powinno grubo siasc
chociaz po tym co odjebalo wczoraj Monaco a potem Portland to jest szopka betlejemska

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
dzisiaj chyba najbezpieczniej wjechac Liverpool United Bayern i PSG ako 2.50 powinno grubo siasc
chociaz po tym co odjebalo wczoraj Monaco a potem Portland to jest szopka betlejemska
Te wszystkie druzyny graja Lige Mistrzow we wt i sr.Szkoda ruszac

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
BTTS w derbach Londynu + Burnley 1X
@1.95 - grubas !
Jako 13-stoletni kibic Liverpoolu odradzam dzisiaj grac na LFC po smiesznym kursie. Jesli znajde 20 min to napisze analize w dziale. Pozdro!

U 0

Gość
i to ma byc ten glowny argument dlaczego nie warto gracc na faworytow w ligach? bo liga mistrzow na tygodniu? parsklem smiechem,czyli wedlug ciebie odpuszcza lige bo liga mistrzow i chuj z krajowym podworkiem, wybacz ale brak sensu w tym co piszesz, ja ruszam i polecam a co do Liverpoolu wygraja dzis z pewnoscia, swieci slabi nie sa ale jednak ofensywa i wlasne boisko przewazy, z fartem

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Praktycznie tylko Liverpool nie ma awansu, więc nie wiem czemu mieliby się skupić na LM. Bayern i PSG już pewni awansu, Utd brakuje 1 pkt o ile dobrze widziałem, więc to nie jest dobry argument, chociaż po takich kursach to trochę loteria brać.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Obrona Liverpoolu to frajerzy i to wiadomo nie od dziś. Do tego w meczu z Soton nie zagra Matip i jako dwóch ŚO ma grać Lovren i Klanavan, więc... powodzenia ???? Jak dla mnie nie opłaca się tego brać po ~1.40, gdzie jako dwóch ŚO wychodzi taka para asów. Za 3 dni ważny mecz z Sevilla, ale to i tak nie ma tutaj nic do rzeczy, bo tak czy siak Klopp w jednym i drugim meczu wystawi najmocniejszy skład. No i na sam koniec fakt, że Liverpoolowi nie po drodze w meczach z Southampton, co idealnie pokazują ostatnie wyniki.

U 0

Gość
Praktycznie tylko Liverpool nie ma awansu, więc nie wiem czemu mieliby się skupić na LM. Bayern i PSG już pewni awansu, Utd brakuje 1 pkt o ile dobrze widziałem, więc to nie jest dobry argument, chociaż po takich kursach to trochę loteria brać.
niektorzy za duzo sie ekstraklapy naogladali jak widac i pomylili im sie polscy kopacze,ktorzy nie potrafia uciagnac dwoch spotkan w skali tygodnia z profesjonalistami,ktorzy wiedza co robia,po prostu ten argument o LM jest zenujacy tak samo jak to gdy jest LM i borowiki zaczynaja pisac o waznych spotkaniach ligowych w weekend dlatego bedzie odpuszczanko, szanujmy sie kursy sa jakie sa bo to murowani faworyci, ja ze stawka szalec nie bede maks 500zl , z farcikiem

U 0

Gość
tenis to wogole randomowa dyscyplina,taki typowy rzut moneta, hokej podobnie, raczej sporty do grania 4fun niz zarabania hajsu

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Jakby kogoś interesowało to na omnibecie jest darmowy dostęp do wszystkich płatnych typów. Wystarczy się zalogować i do godziny 15 można podejrzeć coś do zagrania

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom