tnf
Użytkownik
Toronto wydaje się chyba najpewniejsze.Jakies pomysly na nba ?
Toronto wydaje się chyba najpewniejsze.Jakies pomysly na nba ?
?? ????Po xo
Po co ta złośliwość? Jesteś jednym z tych którzy cieszą się z czyjegoś niepowodzenia?
No i wszystko jasne. Zakompleksiony dzieciak ????
?? ????
Witam mi siadły 3 meczyki ako ponad 3 wszystkie overki 2,5Kolejny dzien LM i cisza po zakonczeniu meczow/ znowu stypa ? ????
Philadelphia 1,74Jakies pomysly na nba ?
Ok i życzę oby weszło ,bo wiesz jak to 1 tercje lubią być 1-0 albo 0-0 z europy cieżko trafić miłem norweski i 1 siadł a 2 nie ,nie przewidzisz w tej europie tegopobiorę ten pierwszy meczyk
Tez mi sie wydaję,pewniejszy niz Toronto.Philadelphia 1,74
Przeciez to Vickery skreczowala. Nie ogladalem meczu, ale we wszystich zrodlach podane jest ze Paterson wygrala. Tylko na livesports jest inaczejPeterson z Vikery odwaliły ostrą szopke na miare tego co odwalił ostatnio Paire. Szwedka jechała z amerykanką która wygladała słabo i brała medicala po czym Peterson sama skreczowała prowadząc 6:2 4:2 i kursie na amerykanke 30..
a no własnie ja patrzyłem na livesports czyli bład mają . wyłaczyłem mecz przed koncemPrzeciez to Vickery skreczowala. Nie ogladalem meczu, ale we wszystich zrodlach podane jest ze Paterson wygrala. Tylko na livesports jest inaczej
Oby nie. Mam nadzieje, że to jeszcze nie dzisiajBoston pewnie dziś zakończy serię zwycięstw ????
OVEN ZARYPAŁ ????ja zrobiłem takie ako
Sault Ste. Marie Greyhounds - Sudbury Wolves 1 tercja over 1,5 1.46
Owen Sound Attack - Niagara Icedogs 1 tercja over 1,5 1.47
Swift Current Broncos - Saskatoon Blades 1 tercja over 1,5 1.46
ako-3.13
Niewiem czy wejdzie ale tak daje ponad 50% na te 3 overy
Calgary Hitmen - Portland Winter Hawks 2 1.74
Indjance wszystko wygrywają Portland a CALGARY W DOLE TABELI
JAK chcesz zaryzykuj ja nie daje nawet 1 tercji nie gram bo wczoraj ledwo mi siadło ako 0,5 na 1 tercjeIndjance 1-0 wygrali a chciałem dac 1,5 ale odpuściłem
Ok i życzę oby weszło ,bo wiesz jak to 1 tercje lubią być 1-0 albo 0-0 z europy cieżko trafić miłem norweski i 1 siadł a 2 nie ,nie przewidzisz w tej europie tego
Jedynie w austri dużo stzrelają salzburg
Jutro Dynamotez nie pewne z Rosji ja jego unikamtego hokeja jedynie na gole pogram petersburga