Ponownie krótkie omówienie ????
CSKA - Benfica jak widać można w nieskończoność przegrywać do zera. Nie doceniłem Portugalczyków
Anderlecht - Bayern, nasi zachodni sąsiedzi też mnie trochę zawiedli, nie dość że puszczona bramka to tylko dwie strzelone, no trudno, było blisko.
Karabach - Chelsea typ wszedł, chociaż Chelsea zdobyło więcej bramek niż się spodziewałem, dobrze że zagrane ostrożnie.
FC Basel - Manchester to był odważny typ ale się opłacił, mało tego gospodarze nawet potrafili wygrać. Dobrze mi się wydawało, że Manchester nie będzie aż taki mocny w tym spotkaniu.
Sporting Lizbona - Olympiakos weszło gładko, nie ma co się rozpisywać.
PSG - Celtic, Szkoci rozdrażnili gospodarzy po 56 sekundach gry no i to się musiało tak skończyć, weszło po fajnym kursie.
Atletico - Roma - moja truskawka na torcie, większość tutaj pukała się w głowę jak stawiałem na gospodarzy i proszę, przeczucie mnie nie zawiodło
Juventus - Barcelona, najwyższy kurs ze wszystkich typów wszedł gładziutko, tylko przy dokładnym wyniku się pomyliłem, jednak nie padły bramki.
Grając każdy mecz osobno za stawkę 100zł przy 12% podatku zysk wyniósł 922zł. Dobry dzień????