>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Co za mecz w Oklahomie, oby przełamali się po tej nocy!
Miękko. Big Three w Miami na początku też miało duże problemy. To liderzy muszą dostosować się skutecznością do rolesów, co jest ewenementem, a zarazem ogromnym komfortem. Jak ofensywa się dogra... po ASG powinny być fajerwerki. Co najważniejsze - Thunder od początku sezonu grają elitarną defensywę, wręcz mistrzowską, a to podstawa wszystkiego. Westbrook dzięki wsparciu zawodników na poziomie all-star może pokazywać większe zaangażowanie na bronionej połowie, zobacz chociażby jak zapierdala dzisiaj, a jak odpuszczał krycie w WCF w 2016. Defensywnie TOP 4 z 98,4 PPG, ofensywnie 19. z 103,2, gdzie potencjał jest na TOP5. Teraz sobie wszystko pododawaj.
Z tak grającym Westbrookiem w takich spotkaniach, który imo jest drugim najlepszym zawodnikiem w lidze - Finały. Dzisiejszy mecz tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu. Zapamiętajcie moje słowa, róbcie screeny.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Dopiero wstalem po nocce i zagralem z marszu over 1.5 ht za @ 2.55 i wlasnie Newcastle over 1.5 gola .Piereszy typ juz na + drugi zdazylem napisac i juz 1:1 ????
Jakby przed chwilą bramkarz nie obronił strzału Vujicy to by było 2-1 i w karczmie sypałbyś złotem ????
update
Milligan z czerwoną, no ch... z wypocinami przed meczem ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Poczekamy z tym;).Sam mowiles kiedys ze to jest Australia i tu jest wszystko mozliwe ????
Potwierdzam ????
No właśnie. Milligan z czerwoną, teraz moje przedmeczowe &quot;fantasy&quot; raczej w łeb!
edit
Nie ma o czy gadać 2-1, zaraz Muscata w...ą na trybuny, tylko cud może V uratować.

edit
Dobra 3-1 pozamiatane... ????
I jeszcze poprzeczka ratuje Victory.
Egzekucja 4-1. Ja wiem, że V w 10, ale noty za styl &quot;0&quot;.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Suwon Kepco @3.30
Niby na wyjeździe grają padakę, ale u siebie wygrali 3:0. Takiego wyniku raczej nie powtórzą, ale może po TB uda się wycisnąć. Myślę, że warto zaryzykować lekko.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom