>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Te pasy KSW to są chuj warte. Takim pasem to się może Pudzianowski albo Popek podniecać i szczycić, a nie prawdziwy fighter. Każdego z lepszych ciągnie do UFC i prędzej czy później tam wylądują, a KSW zostanie z samymi cyrkowcami i freak-fighterami. Koike lache wyłożył na ten pas i wagi nie zrobił, bo o ile się nie mylę to jego ostatnia walka jaką ma zakontraktowaną dla tego cyrku. UFC już zaciera rączki.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Te pasy KSW to są chuj warte. Takim pasem to się może Pudzianowski albo Popek podniecać i szczycić, a nie prawdziwy fighter. Każdego z lepszych ciągnie do UFC i prędzej czy później tam wylądują, a KSW zostanie z samymi cyrkowcami i freak-fighterami. Koike lache wyłożył na ten pas i wagi nie zrobił, bo o ile się nie mylę to jego ostatnia walka jaką ma zakontraktowaną dla tego cyrku. UFC już zaciera rączki.
I dał sobie zajebać 40% hajsu, bo lachę wyłożył ????
Skoro to taka chujnia to KSW, to dlaczego tak przeżywasz kto tam walczy? ????

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
To prawda, ale KSW właśnie żyje z takiego cyrku bo Polakom się to podoba, bardziej niż UFC. Wiesz nie każdy też ogląda walkę jako koneser MMA tylko tak o raz na kilka miesięcy, więc jeżeli chodzi o poziom sportowy to nie ma co porównywać tych organizacji. przykładowo Khalidov, dla niego większość Polaków oglądała KSW, teraz np Popek i tak to jest.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
I dał sobie zajebać 40% hajsu, bo lachę wyłożył ????
Skoro to taka chujnia to KSW, to dlaczego tak przeżywasz kto tam walczy? ????
Może dlatego, że gdyby wygrał to musiałby tego pasa bronić i kontrakt by się przedłużył automaczynie? Nie wiem jak skonsturowany był/jest jego kontrakt i czy przedłużyłby się automatycznie na kolejną walkę i obronę tego pasa, ale skoro tej wagi nie zrobił przy swojej ostatniej walce, to chyba można się mniej więcej domyślać ???? 40% wynagrodzenia mu odcięli, no straszne rzeczy... pójdzie do UFC to nawet nie będzie o tym pamiętać. No i na sam koniec - nie przeżywam, po prostu napisałem, że jest to cyrk i nie ma co się szczycić, że jest się mistrzem KSW, gdzie Pudzian jest stawiany wyżej od chociażby Różala i Janikowski z (nazwiskiem) rekordem 2-0 zaraz dostanie title shota ????

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Może dlatego, że gdyby wygrał to musiałby tego pasa bronić i kontrakt by się przedłużył automaczynie? Nie wiem jak skonsturowany był/jest jego kontrakt i czy przedłużyłby się automatycznie na kolejną walkę i obronę tego pasa, ale skoro tej wagi nie zrobił przy swojej ostatniej walce, to chyba można się mniej więcej domyślać ???? 40% wynagrodzenia mu odcięli, no straszne rzeczy... pójdzie do UFC to nawet nie będzie o tym pamiętać. No i na sam koniec - nie przeżywam, po prostu napisałem, że jest to cyrk i nie ma co się szczycić, że jest się mistrzem KSW, gdzie Pudzian jest stawiany wyżej od chociażby Różala i Janikowski z (nazwiskiem) rekordem 2-0 zaraz dostanie title shota ????
Tak jak Różal bronił pasa ????

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Tak jak Różal bronił pasa ????
Różal przed walką już mówił, że w chuju ma ten pas i nawet jak wygra to go wakuje. Poza tym o ile dobrze pamiętam, to Różal nie miał już kontraktu z KSW i po prostu walczył z walki na walkę, ale co ja Ci będę pisał... jak Ty zaraz znowu coś wynajdziesz i będziesz tak odpisywać w nieskończoność. Bez odbioru.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom