Nawet z gęby trochę podobnyt
ta pizda by dostala od nejmana podejrzewam
To wszystko 1 tercje overki ja po ogladnieciu towarzyskich u 20 towarzyskie wnioskuje z etak się stanieJakies statystyki o Tomku mozna
I dał sobie zajebać 40% hajsu, bo lachę wyłożył ????Te pasy KSW to są chuj warte. Takim pasem to się może Pudzianowski albo Popek podniecać i szczycić, a nie prawdziwy fighter. Każdego z lepszych ciągnie do UFC i prędzej czy później tam wylądują, a KSW zostanie z samymi cyrkowcami i freak-fighterami. Koike lache wyłożył na ten pas i wagi nie zrobił, bo o ile się nie mylę to jego ostatnia walka jaką ma zakontraktowaną dla tego cyrku. UFC już zaciera rączki.
Może dlatego, że gdyby wygrał to musiałby tego pasa bronić i kontrakt by się przedłużył automaczynie? Nie wiem jak skonsturowany był/jest jego kontrakt i czy przedłużyłby się automatycznie na kolejną walkę i obronę tego pasa, ale skoro tej wagi nie zrobił przy swojej ostatniej walce, to chyba można się mniej więcej domyślać ???? 40% wynagrodzenia mu odcięli, no straszne rzeczy... pójdzie do UFC to nawet nie będzie o tym pamiętać. No i na sam koniec - nie przeżywam, po prostu napisałem, że jest to cyrk i nie ma co się szczycić, że jest się mistrzem KSW, gdzie Pudzian jest stawiany wyżej od chociażby Różala i Janikowski z (nazwiskiem) rekordem 2-0 zaraz dostanie title shota ????I dał sobie zajebać 40% hajsu, bo lachę wyłożył ????
Skoro to taka chujnia to KSW, to dlaczego tak przeżywasz kto tam walczy? ????
Dobra póki co plus, czekam na Koike jeszcze i zagram lekko Szymańskiego po @2,25 STS
Wrzosek też szybko się podpala i Roman może to wykorzystać.
Tak jak Różal bronił pasa ????Może dlatego, że gdyby wygrał to musiałby tego pasa bronić i kontrakt by się przedłużył automaczynie? Nie wiem jak skonsturowany był/jest jego kontrakt i czy przedłużyłby się automatycznie na kolejną walkę i obronę tego pasa, ale skoro tej wagi nie zrobił przy swojej ostatniej walce, to chyba można się mniej więcej domyślać ???? 40% wynagrodzenia mu odcięli, no straszne rzeczy... pójdzie do UFC to nawet nie będzie o tym pamiętać. No i na sam koniec - nie przeżywam, po prostu napisałem, że jest to cyrk i nie ma co się szczycić, że jest się mistrzem KSW, gdzie Pudzian jest stawiany wyżej od chociażby Różala i Janikowski z (nazwiskiem) rekordem 2-0 zaraz dostanie title shota ????
Różal przed walką już mówił, że w chuju ma ten pas i nawet jak wygra to go wakuje. Poza tym o ile dobrze pamiętam, to Różal nie miał już kontraktu z KSW i po prostu walczył z walki na walkę, ale co ja Ci będę pisał... jak Ty zaraz znowu coś wynajdziesz i będziesz tak odpisywać w nieskończoność. Bez odbioru.Tak jak Różal bronił pasa ????
Pipe raczej publiki po swojej stronie nie ma ale stary tez nic nie gra.Taylor-Pipe u 4.5 seta po 2.1 dalej darty
ja nie ogladam tego cyrku i tez moge napisac, ze to chujnia ????