ogladam na aplikacji sportzonerzucisz streamem?
dzięki, ja już znlazłem na tvp sportogladam na aplikacji sportzone
brawo JohnKukhurczuk to jakas kpina w 3 secie, z fartem, ze sie zreflektowalem i zobaczylem co zrobila Montserrat wczoraj i wyszedlem na zero lapiac handi. po 2.4 biore w darta Hendersona, ma 2-0 w setach a graja do 4. Gurney sie zazwyczaj gotuje czosnek bedzie ciekawie.
o ile mnie pamiec nie myli to Henderson ostatnio nawet ogral Taylora, nie Taylora MVG.
Wzięli napompowanego gościa z faveli, co to nawet na bramkę w klubie się nie nadaje, bo dostanie jeden strzał i na 4 karetki jedzie do szpitala. Dwie walki i dwie walki przegrane w kilka pierwszych sekund. Nie zdziwię się jak mu Pudziana na następną dadzą. Rodrigues z łatką groźnego skurwiela, to się hajs będzie zgadzać.
ta pizda by dostala od nejmana podejrzewamWzięli napompowanego gościa z faveli, co to nawet na bramkę w klubie się nie nadaje, bo dostanie jeden strzał i na 4 karetki jedzie do szpitala. Dwie walki i dwie walki przegrane w kilka pierwszych sekund. Nie zdziwię się jak mu Pudziana na następną dadzą. Rodrigues z łatką groźnego skurwiela, to się hajs będzie zgadzać.