>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Witam. Sorry, że tutaj.
Mam pytanie.
Czy ktoś chce może kupić ode mnie paysafecard raz za 100zl dwa razy po 20zl, razem 140? Bo potrzebuję kasę dzisiaj na koncie normalnie, więc w grę wchodzi tylko chyba przelew natychmiastowy, tak żeby były zaraz na koncie.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Wariat na noc
Philadelphia ML @1.75
Washington ML @1.65
Milwaukee @1.47
Washington @1.45
AKO @6.15
Jak ktoś chce bezpieczniej to polecam oba Washingtony do gry (łącznie z dogrywką [NHL i NBA] i karnymi [w NHL])
Komentować raczej nie trzeba... ⛔ uwielbiam amerykańskie sporty ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Co Ci Wizards zrobili z Nets XD
Przy wyczynie Beala 2 celne z gry na 15 prób i 4 pkt (grał prawie 29 min.) i Walla 4 na 11 i 10 pkt,
Gortat wygląda przyzwoicie 3 na 5 i 7 pkt, chociaż gdyby zdobył 9pkt to by mi całkiem spora tasiemka weszła na overki zawodników ????
City - Victory BTS i 2 @4,7 ónibet

C 33

chudzieny

Użytkownik
Siema siema, dzisiaj fajne świąteczne mecze, a więc tak: Polecam na dziś 2 meczyki, Everton Chelsea over 2.5 gola i Barca Real over 2,5. Dla odważniejszych over 3,5 w meczu angielskich zespołów, kursy bardzo zawyżone, W ostatnim meczu ze swansea było podobnie i również zagrałem bezpieczniej 2,5

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Tak, coś czułem, że Waszyngtony nie pykną, za łatwo by było, ale postawa Wizards gorzej niż tragedia.. Co ciekawe Nets od 13 grudnia, ostatniego zwycięstwa z Wizards przegrali 4 mecze z rzędu i przerwali passę dzięki Wizards ????

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Niezły typ na El Classico znalazlem na 1xbet
Suma goli Luis Suarez i Karim Benzema under 0,5 @2,88 wyglada fajnie
cos czuje ze gole beda strzelac Cristiano i Messi i ogolnie wydaje mi sie mecz underowy (jak na Gran Derbi), a oprocz tych 2 panow jest jeszcze 18 innych do strzelania goli

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Niezły typ na El Classico znalazlem na 1xbet
Suma goli Luis Suarez i Karim Benzema under 0,5 @2,88 wyglada fajnie
cos czuje ze gole beda strzelac Cristiano i Messi i ogolnie wydaje mi sie mecz underowy (jak na Gran Derbi), a oprocz tych 2 panow jest jeszcze 18 innych do strzelania goli
Całkiem ciekawy, lubię takie. Tylko nie złączysz go w dubel czy tripel, więc pozostaje tylko singiel, a grubo bym mimo wszystko tego nie grał.

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Kovacic w składzie, więc pewnie Messi na plaster zostanie wzięty (powtórka z Superpucharu). Ktoś widział zakłady na kartkę dla Kovacica?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom