>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
piotrex007 113,8K

piotrex007

Użytkownik
Pierwszy leg i MvG wyjaśnia sprawę z overem 128,5 jeśli chodzi o najwyższy checkout ???? Wcześniej w ciągu dnia była linia jeszcze niższa w lvbet, bo 120,5 :p

piotrex007 113,8K

piotrex007

Użytkownik
MvG bierze seta 3:0, ale dobry poziom u obu, Wilson jak się przymierzał do 132 i 2x Bull, to też szkoda, że nie udało mu się zamknąć dablem 16. I MvG jak Brodaty pisał w temacie przymierzał się już do checkout&#39;u 170 i pierwsza próba nieudana, ale wiele mu nie brakło ;)

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Wariat na noc
Philadelphia ML @1.75
Washington ML @1.65
Milwaukee @1.47
Washington @1.45
AKO @6.15
Jak ktoś chce bezpieczniej to polecam oba Washingtony do gry (łącznie z dogrywką [NHL i NBA] i karnymi [w NHL])

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
dawno nie widziałem takiego gwałtu MvG. gość nie oddał nawet jednego lega:cool: tak jak kiedyś pisałem na tych mistrzostwach to każdy może zagrać. nie ważne czy umie rzucać czy nie

piotrex007 113,8K

piotrex007

Użytkownik
dawno nie widziałem takiego gwałtu MvG. gość nie oddał nawet jednego lega:cool: tak jak kiedyś pisałem na tych mistrzostwach to każdy może zagrać. nie ważne czy umie rzucać czy nie
Może to i racja, ale nie odnosiłbym się do tego w stosunku do Wilsona, który dziś nie zagrał aż tak źle, jak wskazuje wynik. Osiągnął średnią ok. 96, gdzie Suljović miał dziś 90 (choć wiadomo, że na dłuższym dystansie), miał 3 okazję zamknięcia lega bull&#39;em, ale wszystkie chybione, a widać, że te bulle lubi, bo często przymierzał się na zamknięcia właśnie na środek, tylko dziś ich skuteczność 0/3. MvG z kolei zamykał zazwyczaj przy najbliższej okazji - co prawda nie udało mu się zrobić c/o 170, choć 2x próbował, to pierwszy leg i zamek 142, potem 164, jak już miał okazję zamknąć lega, to prostu trafiał.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
San lorenzo Argentyna,kosz
2,20.
Stawka niewysoka, cos mi tu kurs nie gra, w pre bylo 1.83.
Ja bralem po 2.90 ,przy remisie, nie znam powidu,czemu kursy takie wysokie na gości....

Otrzymane punkty reputacji: +7
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Warto zrobić research pre i pamiętać/zapisywać sobie linie i kursy, żeby wiedzieć w trakcie live?
Ja bazuje na h2h, w nast kolejności linia w pre. Nawet na live, nim zagram muszę sprawdzic te podstawowe rzeczy. Bardzo rzadko,gram też linie w pre, jeśli już to live.
San lorenzo Argentyna,kosz
2,20.
Stawka niewysoka, cos mi tu kurs nie gra, w pre bylo 1.83.
Ja bralem po 2.90 ,przy remisie, nie znam powidu,czemu kursy takie wysokie na gości....
✅

Otrzymane punkty reputacji: +33
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom