Atletico Madryt kurs 1,87
sorry ze dopiero rozliczam ale poszedlem spac
Dostał się Polak to o czymś świadczydawno nie widziałem takiego gwałtu MvG. gość nie oddał nawet jednego lega tak jak kiedyś pisałem na tych mistrzostwach to każdy może zagrać. nie ważne czy umie rzucać czy nie
świadczy to tylko o jednym jak słabi zawodnicy występują na tej imprezieMvG nie oddał nawet lega
Może to i racja, ale nie odnosiłbym się do tego w stosunku do Wilsona, który dziś nie zagrał aż tak źle, jak wskazuje wynik. Osiągnął średnią ok. 96, gdzie Suljović miał dziś 90 (choć wiadomo, że na dłuższym dystansie), miał 3 okazję zamknięcia lega bull'em, ale wszystkie chybione, a widać, że te bulle lubi, bo często przymierzał się na zamknięcia właśnie na środek, tylko dziś ich skuteczność 0/3. MvG z kolei zamykał zazwyczaj przy najbliższej okazji - co prawda nie udało mu się zrobić c/o 170, choć 2x próbował, to pierwszy leg i zamek 142, potem 164, jak już miał okazję zamknąć lega, to prostu trafiał.dawno nie widziałem takiego gwałtu MvG. gość nie oddał nawet jednego lega tak jak kiedyś pisałem na tych mistrzostwach to każdy może zagrać. nie ważne czy umie rzucać czy nie
W pre było chyba ok 170, trudna liga do gry na linie,bo potrafią I 200pkt przyłożyć.Ja tam wjechałem w underek 162,5 może wejdzie.
Warto zrobić research pre i pamiętać/zapisywać sobie linie i kursy, żeby wiedzieć w trakcie live?W pre było chyba ok 170, trudna liga do gry na linie,bo potrafią I 200pkt przyłożyć.
Ja bazuje na h2h, w nast kolejności linia w pre. Nawet na live, nim zagram muszę sprawdzic te podstawowe rzeczy. Bardzo rzadko,gram też linie w pre, jeśli już to live.Warto zrobić research pre i pamiętać/zapisywać sobie linie i kursy, żeby wiedzieć w trakcie live?