marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
skąd oni te kursy biorą? Bałem się mocniej przyłożyć, a szkoda ????Brentford win do HT @6
skąd oni te kursy biorą? Bałem się mocniej przyłożyć, a szkoda ????Brentford win do HT @6
Jak druga połowa bedzie wyglądać jak pierwsza to nieOgląda ktoś Arsenal ? Wbiją jeszcze 5 rożnych ?
Jak będzie wyglądac tak samo jak pierwsza to wbiją 6, tak jak w pierwszejJak druga połowa bedzie wyglądać jak pierwsza to nie
Arsenal nabije, właśnie pierwszy wpadłJak będzie wyglądac tak samo jak pierwsza to wbiją 6, tak jak w pierwszej
Te rozne wpadaly takie przypadkowe, ile mozna ale kto wie, loteriaJak będzie wyglądac tak samo jak pierwsza to wbiją 6, tak jak w pierwszej
A było 6 różnych w 1 polowie? Chyba inny mecz oglądamy.Jak będzie wyglądac tak samo jak pierwsza to wbiją 6, tak jak w pierwszej
Oby Team Spirit ugrało Cache to będę w niebie ???? .Spirit z ninja defem 3hp ???? ale ugrali ????
8:0 po CT na inferno, lecimy na cache ????
Panie ciekawy to był przy 8:7 @2.80CS: GO
HAVU vs Spilit
Rosyjscy gracze doprowadzają do mapowego remisu 1:1. Teraz będzie grany cache, Spilit prezentuje się odrobinę lepiej i uważam że warto skorzystać z ciekawego kursu
@2.06 LVBet (z ewentualną dogrywką)
@2.45 STS (w przypadku dogrywki przegrana)
No racja :dPanie ciekawy to był przy 8:7 @2.80