>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Niezły typ na El Classico znalazlem na 1xbet
Suma goli Luis Suarez i Karim Benzema under 0,5 @2,88 wyglada fajnie
cos czuje ze gole beda strzelac Cristiano i Messi i ogolnie wydaje mi sie mecz underowy (jak na Gran Derbi), a oprocz tych 2 panow jest jeszcze 18 innych do strzelania goli
Pomoże ktoś z tym typem, bo nie mogę go znaleźć?

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Przy wyczynie Beala 2 celne z gry na 15 prób i 4 pkt (grał prawie 29 min.) i Walla 4 na 11 i 10 pkt,
Gortat wygląda przyzwoicie 3 na 5 i 7 pkt, chociaż gdyby zdobył 9pkt to by mi całkiem spora tasiemka weszła na overki zawodników ????
City - Victory BTS i 2 @4,7 ónibet
⛔ sprawiedliwe byłoby 0:0, chociaż City 2 połowie było dużo lepsze ????

marek611 6,7K

marek611

ónibet wystawił na Carvajala i Casemiro kursy na kartki po @1,73
a na Ramosa @1,9
najpewniejsza kartka jest Suarez ale go nie ujęli w ofercie ????

marek611 6,7K

marek611

Real - Barcelona
Typ: powyżej 7,5 kartki
Kurs: 2,2 w Forbet
Kartki najlepiej z polskich zagrać w forbet, bo tam uwzględniają też czerwone, inne buki tylko żółte ;)
ónibet teoretycznie też uwzględnia x2 (dopóki nie musi wypłacać większej wygranej) w praktyce rozliczają zakład jako przegrany lub w najlepszym wypadku jako @1 - wiem z doświadczenia i dla tego przestrzegam przed graniem u nich kartek.

piotrex007 113,8K

piotrex007

Użytkownik
ónibet teoretycznie też uwzględnia x2 (dopóki nie musi wypłacać większej wygranej) w praktyce rozliczają zakład jako przegrany lub w najlepszym wypadku jako @1 - wiem z doświadczenia i dla tego przestrzegam przed graniem u nich kartek.
No to forbet taki jaj nie robi, przynajmniej nie robił, jak grałem kartki w La Liga, czy Premier League i dzięki czerwonej kartce linia była przekroczona.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom