ryzyk_fizyk
Użytkownik
Brighton - Stoke brak 5 gola. kurs 2
Myślę że warto na nich, pewne Copa Libertadores mają, ale walczą o wicemistrza, do tego Avai ma jeszcze jakieś szanse na utrzymanie, także będzie dużo okazji do kontry, wystarczy spojrzeć wynik z ostatniego meczu ze Sport recife, pod koniec ich dobijali tylko. Grają na luzie, także jakiś over Palmeiras do gry, ja wchodzę w over 1,5 @1,97Palmeiras ktoś rusza ?
ja niestety bardzo na tym popłynąłem dzisiaj :-(
zawsze kurfa coś
Stawka minimalna to 0,001 btc czyli na ta chwilę 29 zlotych. To chyba nie tak dużoOdradzam wysoka minimalna stawka, bo się nie zmienia a kurs BTC idzie w górę, niskie kursy i mało spotkań. Blokują też często kombinacyjne. W mojej opini
Mało spotkań ze wszystkich sportów ? czy z jakichś konkretnych ?Odradzam wysoka minimalna stawka, bo się nie zmienia a kurs BTC idzie w górę, niskie kursy i mało spotkań. Blokują też często kombinacyjne. W mojej opini
aaa, myslałem że coś źle liczysz. No fakt, porównując z innymi bukami to nie mało. Kurde sądziłem po opiniach, że buk raczej ok a tutaj takie rzeczy. A miałem wpłacać do nich niebawem.Nie znam bukmachera z taką stawką minimalną... Mecze tenisa znikają w trakcie, kursy bardzo słabe i często blokują kombinacyjne na live. To jest bukmacher? Nie opłaca się tam grać i tyle.
2-2Brighton - Stoke
@3.50 bet563
http://spryciarz.com/poradnik-typera/bitcoin-w-zakladach-bukmacherskich,109Jest jeszcze jakiś buś do którego można wpłacać/wypłacać bitcoinem ?
@oprócz 1xbet
Masz może stream w jakiejś lepszej jakości do tego?, bo ten z 1xbeta nie powalaPalmeiras gol @1.46 grubo