Myślę że warto na nich, pewne Copa Libertadores mają, ale walczą o wicemistrza, do tego Avai ma jeszcze jakieś szanse na utrzymanie, także będzie dużo okazji do kontry, wystarczy spojrzeć wynik z ostatniego meczu ze Sport recife, pod koniec ich dobijali tylko. Grają na luzie, także jakiś over Palmeiras do gry, ja wchodzę w over 1,5 @1,97
Odradzam wysoka minimalna stawka, bo się nie zmienia a kurs BTC idzie w górę, niskie kursy i mało spotkań. Blokują też często kombinacyjne. W mojej opini
Hornets
Bucks
Orlando
Taki tripelek gram, po 4,30.
Detroit jeszcze kusi, bo fajnie pogrywają....
Clipers tez pewnie dziś w koncu wygrają.
Jest dziś na czym utopić ????
Odradzam wysoka minimalna stawka, bo się nie zmienia a kurs BTC idzie w górę, niskie kursy i mało spotkań. Blokują też często kombinacyjne. W mojej opini
Nie znam bukmachera z taką stawką minimalną... Mecze tenisa znikają w trakcie, kursy bardzo słabe i często blokują kombinacyjne na live. To jest bukmacher? Nie opłaca się tam grać i tyle.
aaa, myslałem że coś źle liczysz. No fakt, porównując z innymi bukami to nie mało. Kurde sądziłem po opiniach, że buk raczej ok a tutaj takie rzeczy. A miałem wpłacać do nich niebawem.