>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Palmeiras ktoś rusza ?
Myślę że warto na nich, pewne Copa Libertadores mają, ale walczą o wicemistrza, do tego Avai ma jeszcze jakieś szanse na utrzymanie, także będzie dużo okazji do kontry, wystarczy spojrzeć wynik z ostatniego meczu ze Sport recife, pod koniec ich dobijali tylko. Grają na luzie, także jakiś over Palmeiras do gry, ja wchodzę w over 1,5 @1,97

tnf 253

tnf

Użytkownik
Odradzam wysoka minimalna stawka, bo się nie zmienia a kurs BTC idzie w górę, niskie kursy i mało spotkań. Blokują też często kombinacyjne. W mojej opini
Stawka minimalna to 0,001 btc czyli na ta chwilę 29 zlotych. To chyba nie tak dużo

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Hornets
Bucks
Orlando
Taki tripelek gram, po 4,30.
Detroit jeszcze kusi, bo fajnie pogrywają....
Clipers tez pewnie dziś w koncu wygrają.
Jest dziś na czym utopić ????

paczek303 133

paczek303

Użytkownik
Odradzam wysoka minimalna stawka, bo się nie zmienia a kurs BTC idzie w górę, niskie kursy i mało spotkań. Blokują też często kombinacyjne. W mojej opini
Mało spotkań ze wszystkich sportów ? czy z jakichś konkretnych ?

@btw. jeżeli ma ktoś konto w 1xbet i chce pomóc to zapraszam na priv ????

tnf 253

tnf

Użytkownik
Nie znam bukmachera z taką stawką minimalną... Mecze tenisa znikają w trakcie, kursy bardzo słabe i często blokują kombinacyjne na live. To jest bukmacher? Nie opłaca się tam grać i tyle.
aaa, myslałem że coś źle liczysz. No fakt, porównując z innymi bukami to nie mało. Kurde sądziłem po opiniach, że buk raczej ok a tutaj takie rzeczy. A miałem wpłacać do nich niebawem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom