Po 1 poł. jest 1-0 więc mój głupi pomysł na live przy tym wyniku wydawał się nie taki znowu zły. Od razu prostuję. Jak dla mnie (po tym co widziałem) mogło być i 3-0. Sydney przeważa i ma sytuacje. Redsi pod koniec trochę się ruszyli. Zobaczymy co się będzie działo w 2 poł.jak ten mecz bedzie tak wygladal to Sydney samo zrobi tego overa, chociaz poczatek meczu pokazal ze Adelaide tez stac na bramke w tym meczu
Dobry poczatek dniaAdelaide strzeli @ 2,14
fortuna
Jak się bawić, to się bawić. Finał pucharu, w takich meczach wszystko jest możliwe ????Strzelili 1 to pojde za ciosem
Adelaide over 1.5
@4.65 sts
Strzelili 1 to pojde za ciosem
Adelaide over 1.5
@4.65 sts
No to masz juz 2 garscie ????
Nie do końca, na początku jedną wyrzuciłem w piach ???? Wracając do meczu to może będą też karne (?) i Redsi dzięki Izzo zdobędą po raz 2 (edit wróć) ten Puchar. To by była historia.
W dogrywce cos strzela
No to masz juz 2 garscie ????
Mysle ze rozstrzygnie sie mecz bez karnych.Karne to loteriaNie do końca, na początku jedną wyrzuciłem w piach ???? Wracając do meczu to może będą też karne (?) i Redsi dzięki Izzo zdobędą po raz 2 (edit wróć) ten Puchar. To by była historia.
a juz myslalem że mnie sedzia okradnieW 2 polowie dogrywki over 1,5 korka @1.75 przyspieszą...