>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
paczek303 133

paczek303

Użytkownik
ja mam ale nie mogę pisac pw nie wiem czemu
Napisać Ci też nie mogę. Nie mogę zlecić wypłaty na 1x bo chcą dokument tożsamości, ale chciałem sprawdzić czy opcja &quot; przekaż przyjacielowi &quot; pozwala to obejść. Potrzebny jest do tego numer konta gracza 1x

paczek303 133

paczek303

Użytkownik
6363451 sprawdź sobie
&quot;Waluty użytkowników nie są zgodne!&quot; ????
Moge wysłać tylko 14 euro, ale ciekawe czy puści i czy można robić pare transakcji. Jest ktoś kto ma konto na 1x w euro i mógłby to ze mną sprawdzić? jeśli puści to kasa jego

quattro 98

quattro

Użytkownik
Czegoś takiego nie widziałem od paru lat w NBA. Nyk- lac,w 3minuty 25punktow, mega over, a potem przez ponad 6minut zadnego punktu!

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Czegoś takiego nie widziałem od paru lat w NBA. Nyk- lac,w 3minuty 25punktow, mega over, a potem przez ponad 6minut zadnego punktu!
Właśnie się tak zastanawiam, NBA niby najlepsza liga, a są takie patologie w niej, że często zespoły pokroju Utah czy Memphis w kwarcie 20 punktów nie potrafią rzucić i ogólnie suma 40 nie przekracza grając 12 minut, a u nas w Europie takie CSKA na luzie ponad 20 rzuca w 10. Myślicie że poradzili by sobie w NBA?

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Właśnie się tak zastanawiam, NBA niby najlepsza liga, a są takie patologie w niej, że często zespoły pokroju Utah czy Memphis w kwarcie 20 punktów nie potrafią rzucić i ogólnie suma 40 nie przekracza grając 12 minut, a u nas w Europie takie CSKA na luzie ponad 20 rzuca w 10. Myślicie że poradzili by sobie w NBA?
to tak samo jakbyś się spytał czy Legia by sobie poradziła w Primera bo z Realem mieli 3:3 ????
no Paaanie daj Pan spokój ;)

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
to tak samo jakbyś się spytał czy Legia by sobie poradziła w Primera bo z Realem mieli 3:3 ????
no Paaanie daj Pan spokój ;)
piłka to jednak co innego, niektóre zespoły wiadomo odstają poziomem, ale ostatnio takie Memphis oglądałem i z czystych pozycji nie potrafią trafić, gdzie Lebron z zamkniętymi oczami takie trafia, do tego walą te trójki jedna za drugą i żadna nie wchodzi, czasami do kosza nawet nie dolatuje piłka, czy nawet teraz Utah w pierwszych dwóch kwartach jak oglądałem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom