No oglądało się super, mega kozacki mecz. Szkoda tylko, że koniec końców mousesports przegrało ????mousesports WIN, dla lepszego oglądania.
@3.75 bet563
A prawda taka że powinni to wygrać, lepiej się dzisiaj prezentowaliNo oglądało się super, mega kozacki mecz. Szkoda tylko, że koniec końców mousesports przegrało ????
styko i chrisj cieniutko w najważniejszy momentach, styko jedynie sie pokazał przy 15-13, a tak to zawsze oddawał b za zero praktycznieA prawda taka że powinni to wygrać, lepiej się dzisiaj prezentowali
fajnie. latwohahahah, ja mialem over 48,5 Jamesa :V to pudlo pod koszem bolalo
I kolejny raz Love frajersko zatrzymal pilke zamiast skonczyc akcje, to sie robi zenujace do ogladania
vEGAS
2.05
Tak łatwo wcale nie było, bo 2-0 dostawali, ale się ogarnęli później ???? Na szczęście mecz się nie kończy po pierwszych 6 minutach ????fajnie. latwo
W trzeciej kwarcie Pantery oddaly ze trzy strzaly, ale Vegas dramattyczna skutecznosc, cos jak z Dallas ostatnio.Tak łatwo wcale nie było, bo 2-0 dostawali, ale się ogarnęli później ???? Na szczęście mecz się nie kończy po pierwszych 6 minutach ????
Ostatnio w ogóle zadyszki dostali, u siebie grali bardzo dobrze, a teraz niektóre mecze strasznie wymęczoneW trzeciej kwarcie Pantery oddaly ze trzy strzaly, ale Vegas dramattyczna skutecznosc, cos jak z Dallas ostatnio.
Grany nukehttps://forum.bukmacherskie.com/threads/cs-go-esports-championship-series.149590/#post-6572567
A nie mówiłem? ????
W STS Faze @1.85, ale chyba coś zaspali z takim oto zakładem
Więc FaZe @1.90 ????
edit: już 1.70
To jak ja, dziekujemy :>Witam po przerwie ????
Podziękujcie Panom Moderatorom za danie bana mi, bo dzięki nim nie podałem typów na klubowe MŚ w siatkówce w których miałem skuteczność 100% po średnim kursie 1,7
Podziękuj sam sobie ...Witam po przerwie ????
Podziękujcie Panom Moderatorom za danie bana mi, bo dzięki nim nie podałem typów na klubowe MŚ w siatkówce w których miałem skuteczność 100% po średnim kursie 1,7
TYLKO ????Tylko w dziale tematycznym napisałem chamsko do jedno z użytkowników więc nie oceniaj.
Khune - Gostaresh over 0.5 ht
@2.05
Dołożę over 1.5 @ 2.38