Nie bez powodu FaZe było faworytem, grałeś underdoga, a teraz wyklinasz ich, bo przegrywają ????Ale to są inwalidzi dramat na B mogl sie patrzeć w stopy swoje haha a tam z faze hs. Co za osły ????
ehh...2 mapa - mousesports WIN
@3.25 bet563
gosciu grales w cs? jak patrzysz w ziemie w tej pozycji to nie widać głowy, zamknij łeb i ogladaj 3 mape specjalisto od siedmiu boleściOwszem, zagrałem po 1 mapie win mouse 2 mapa. Ale widzę oni jak w nba, byle finał trwał jak najdłużej ???? z tym bs B gdzie niko padł i gościu patrzy się w ziemie chodząc po B pokazuje że to są grajki a nie playerzy ???? pzdr i z dystansek ofc, dobrej nocki
Tutaj muszę się zgodzić. Tak samo jest z bronią. Ale najlepsze i tak akcja dzisiaj była jak glave schodził po drabinie z nożem . To było wtedy 2vs1 i była paka zaplantowana.gosciu grales w cs? jak patrzysz w ziemie w tej pozycji to nie widać głowy, zamknij łeb i ogladaj 3 mape specjalisto od siedmiu boleści
hahahah, ja mialem over 48,5 Jamesa :V to pudlo pod koszem bolalobrawo Lebron. over 106,5 Clev mam, to ten FT zepsuł... pech mnie dzis prześladuje
mOZNA linka do transmisji? Widze, ze sie dziejeI mamy dogryweczkę ????