verno
Znawca - Hokej
Dobrze że nie oglądasz Dallas Islanders, tu jest większa patologia..Ta patologia memphis to jeszcze wygra,nie moge na nich paczeć.
Dobrze że nie oglądasz Dallas Islanders, tu jest większa patologia..Ta patologia memphis to jeszcze wygra,nie moge na nich paczeć.
Mam -6.5 pewnie wygrają 6 ????Znając życie Washington wygra nie pokrywając handi o 0.5pkt ????
Ojejuńciu, znam ten ból ???? na szczęście pograłem -3.5Tak oglądam tą 4 kwartę i się zastanawiam czy oni specjalnie chcą przegrać czy jak, znowu z +11 na +3..
Mam -6.5 pewnie wygrają 6 ????
No kur....Tak oglądam tą 4 kwartę i się zastanawiam czy oni specjalnie chcą przegrać czy jak, znowu z +11 na +3..
Mam -6.5 pewnie wygrają 6 ????
tak jak mówiłem 6 pktVegas pozwoli im wygrać z 5 pkt, zeby handi potopić
A było tak blisko Tylko Swansea nie weszłoTaka taśma. Święci - Lisy bts + Swansea 2,25 handi + West Brom 2,25 handi + Lukaku strzeli ako 7,89
Oladipo zagrał przeciętnie jak na niego i kilka pkt różnicy dało zwycięstwo Oklahomie, za to Nashville tak jak pisałem gdzieś pod typami bardzo pewnie, jednak jak to bywaNa noc proponuję
Nashville ML @1.70
Indiana @1.86
AKO @3.16
Ja mam tylko @3.30 + podatek, więc raczej mi się nie opłaca, ale też rzuciłem na to okiem ???? Chociaż z drugiej strony im dalej od tenisa, tym lepiej mi idzieFrech po 4,60? A zagram sobie jak dla mnie za duzy kurs
Ale dziś w przyjęciu fatalnie... pierwszy set już raczej w plecyHyundai Hillstate -1.5seta @1.55
no to pograłaOglądam Frech i naprawdę nieźle zaczeła pogrywać myślę że można atakować
Jak to bywa na poranek korełańska siata:
Hyundai Hillstate -1.5seta @1.55
Hyundai Skywalkers -1.5seta @1.62
AKO @2.51
Kurde,a takie piekne kursy na sety dla gosp byly
Babki się nie popisały, słabe przyjęcie dzisiaj i w ataku też nie powalają. Może spróbuję na win teraz po @3
3 poprzednie mecze w tym sezonie 3:0 dla Hyundai było, ale to grały u siebie tylko dlatego takie kursy wysokie prawdopodobnie były, ale forma też na nich wskazywała, a tu kichaKurde,a takie piekne kursy na sety dla gosp byly
Dziś będzie porażka, słaba 1 i 4 kwarta, nie sądzę że z -10 wrócą w 6 minBendigo K @2.40
Australijski kosz
2 tyg temu wygrana na wyjeździe 3 pkt z tą samą drużyną, mierzą się dwie najgorsze ekipy. Mają tylko po jednym zwycięstwie, więc myślę, że ten kurs lekko zawyżony jak na gospodynie. Co prawda rywalki wygrały ostatnio mecz z wyżej notowanymi rywalkami (6 miejsce w lidze), ale tylko o 3 pkt.
Po obrażałem i od razu zaczęły lepiej grać ????Pograłem po @2.80 na WIN Hyundai
Albo podwójnie na nich wtopię albo będę na zero ????
EDIT
Takie przyjęcie to sobie w nos mogą wstawić ???? Będę 2 stawki do tyłu ????