>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Na noc proponuję
Nashville ML @1.70
Indiana @1.86
AKO @3.16
Oladipo zagrał przeciętnie jak na niego i kilka pkt różnicy dało zwycięstwo Oklahomie, za to Nashville tak jak pisałem gdzieś pod typami bardzo pewnie, jednak jak to bywa ⛔
Od 3 dni ciągle jeden mecz nie wchodzi, więc muszę się jeszcze bardziej przyłożyć do doboru spotkań ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Frech po 4,60? A zagram sobie jak dla mnie za duzy kurs
Ja mam tylko @3.30 + podatek, więc raczej mi się nie opłaca, ale też rzuciłem na to okiem ???? Chociaż z drugiej strony im dalej od tenisa, tym lepiej mi idzie ;)
Jak to bywa na poranek korełańska siata:
Hyundai Hillstate -1.5seta @1.55
Hyundai Skywalkers -1.5seta @1.62
AKO @2.51
W tym pierwszy spotkaniu babki grają, nawet się przez chwilę zastanawiałem nad 3:0, ale po @2.30 to ja podziękuję ???? W drugim faceci grają z Kepco, ostatnio nawet obie drużyny grają dobrze, oczywiście Hyundai trochę lepiej, ale tak patrzyłem i dzisiaj się zastanawiałem, czy na pewno tutaj -1.5seta grać. Z drugiej strony Kepco ma wahania w setach, które Skywalkers mogą wykorzystać. Atakujący Kepco bije &quot;siła x ramię&quot;, czasami zdarza się trzymanie kierunku, a po drugiej stronie bardziej inteligentny gracz. Zobaczymy jak będzie, wczoraj były 2 ✅, dziś się okaże za kilka godzin jak będzie ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Bendigo K @2.40
Australijski kosz
2 tyg temu wygrana na wyjeździe 3 pkt z tą samą drużyną, mierzą się dwie najgorsze ekipy. Mają tylko po jednym zwycięstwie, więc myślę, że ten kurs lekko zawyżony jak na gospodynie. Co prawda rywalki wygrały ostatnio mecz z wyżej notowanymi rywalkami (6 miejsce w lidze), ale tylko o 3 pkt.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Jak to bywa na poranek korełańska siata:
Hyundai Hillstate -1.5seta @1.55
Hyundai Skywalkers -1.5seta @1.62
AKO @2.51
⛔
Babki się nie popisały, słabe przyjęcie dzisiaj i w ataku też nie powalają. Może spróbuję na win teraz po @3

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Kurde,a takie piekne kursy na sety dla gosp byly
3 poprzednie mecze w tym sezonie 3:0 dla Hyundai było, ale to grały u siebie ;) tylko dlatego takie kursy wysokie prawdopodobnie były, ale forma też na nich wskazywała, a tu kicha
Pograłem po @2.80 na WIN Hyundai
Albo podwójnie na nich wtopię albo będę na zero ????
EDIT
Takie przyjęcie to sobie w nos mogą wstawić ???? Będę 2 stawki do tyłu ????
Bendigo K @2.40
Australijski kosz
2 tyg temu wygrana na wyjeździe 3 pkt z tą samą drużyną, mierzą się dwie najgorsze ekipy. Mają tylko po jednym zwycięstwie, więc myślę, że ten kurs lekko zawyżony jak na gospodynie. Co prawda rywalki wygrały ostatnio mecz z wyżej notowanymi rywalkami (6 miejsce w lidze), ale tylko o 3 pkt.
Dziś będzie porażka, słaba 1 i 4 kwarta, nie sądzę że z -10 wrócą w 6 min
⛔
Pograłem po @2.80 na WIN Hyundai
Albo podwójnie na nich wtopię albo będę na zero ????
EDIT
Takie przyjęcie to sobie w nos mogą wstawić ???? Będę 2 stawki do tyłu ????
Po obrażałem i od razu zaczęły lepiej grać ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom