>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
jeszcze mam
Grychuds 1 tercja 1,5
i over 4,5 z sariną powinny śmiało wejsc o 1 ohl Canada Hokej
ja mam pograne 1 tercje 0,5 ale małe ako ,ale to za kase z netu w buku a tak z karty biore na fortune już mało mi zostało wiecej poszło na wydatki ,a teraz na Święa sięprzyda kasa albo na zabiegi moich nóg

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Na noc proponuję
Nashville ML @1.70
Indiana @1.86
AKO @3.16
Osobiście tego nie gram, bo coś mi nie podchodzą ostatnio te dubelki z NHL/NBA ale wydają mi się dosyć rozsądne typy.
Ew. można rozważyć Islanders ML lub Rangers ML (kursy po około @1.70 na singlu).

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Na noc proponuję
Nashville ML @1.70
Indiana @1.86
AKO @3.16
Osobiście tego nie gram, bo coś mi nie podchodzą ostatnio te dubelki z NHL/NBA ale wydają mi się dosyć rozsądne typy.
Ew. można rozważyć Islanders ML lub Rangers ML (kursy po około @1.70 na singlu).
Nashville i Islanders zgodzę się ale Rangersi to trochę loteria, kwestia czy zagrają na swoim poziomie czy taka parodię jak z Dallas.
Rio Ave v Benfica
over 3.5
@1.85

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Właśnie ja bym był bardziej pewny Rangers, ale kontuzja jedna ważna i dlatego ich odłożyłem na bok. Nashvile wydają się pewni, tym bardziej że u rywali sporo ważnych kontuzji. Islanders jak dla mnie z Dallas mogą mieć trudną przeprawę ;)

U 0

Gość
A jakieś overki w Nhl można poprosić ,bo niewiem w którym meczu będą ,ostatnio dałem 1 mecz z nhl i 1 bramka tylko a w pozostałych overovo było.Takie moje szczeście

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Nashville i Islanders zgodzę się ale Rangersi to trochę loteria, kwestia czy zagrają na swoim poziomie czy taka parodię jak z Dallas.
Rio Ave v Benfica
over 3.5
@1.85
✅✅ W tym tygodniu mam pecha do karnych, jak gram over to na 3 karne 3 nietrafione ale koniec końców over siedzi..

U 0

Gość
ma ktoś jakieś przeczucia do overkow w hokeju 4,5 tak mi pasuje z nl gdzie moge znależć w którym meczyku padnie 5 goli .Proszę o pomoc czy odpuszczamy i czekać na ohl bo whl nie grałem nic narazie

U 0

Gość
Dziękuje Verno tezmyślałem nad ottawą to zagram singielka over 4,5 musi wejsć
Pozdrawiam
ja nanoc z whl mma 2 overki
medica i regina 4,5 Regina powinna wygrać kurs 1.80 ,ale niewiem wole overki zaatakować na 1 tercje 0,5 a nawet 1,5 ale gam decydujące 4,5 już wczoraj wtopiłem sporo na Usa ale 1 tercje dali zarobić na 1,5

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Islanders trochę przespało początek i ta bramka też taka z przypadku, teraz ładnie grają dużo groźnych akcji, pewnie niebawem gol, o ile utrzymają taką grę to łatwe zwycięstwo.
NY Islanders v Dallas
NY Islanders win OT
@2.35

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
To co Halak robi na tej bramce to jakieś jaja, Islanders mnóstwo groźnych sytuacji ale brak skuteczności a Dallas strzały z niczego i Halak wpuszcza wszystko jak leci, dobrze że schodzi ale to już za późno...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom