Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Kuzmina raczej na luzie w H2H, nawet prawdopodobne że to wygra. Makarainen słabe strzelanie, 2 pudła, zobaczymy jak pójdzie Dahlmeier. Jak zrobi jedno pudło to szansa jeszcze jest, jak bezbłędna to już koniec będzie.
ZAKSA dwie pięciosetówki w ciągu 2 dni, praktycznie bez rotacji. Sada to chyba wygrała w tamtym roku KMS
Kuzmina raczej na luzie w H2H, nawet prawdopodobne że to wygra. Makarainen słabe strzelanie, 2 pudła, zobaczymy jak pójdzie Dahlmeier. Jak zrobi jedno pudło to szansa jeszcze jest, jak bezbłędna to już koniec będzie.
Słowacja już 2-0 pięknie jadą jak pisałem
16:30 Russia U17 - Switzerland U17 1 tercja over 1,5 1.41
Russia U17 - Switzerland U17 over 4,5 1.20
tAKIE JESZCZE NA u 17 Ice Hockey. Czech Republic. Extraliga Juniors
17:30 HC Chomutov U20 - HC Energie Karlovy Vary U20 1 1.67
HC Chomutov U20 - HC Energie Karlovy Vary U20 over 4,5 1.50 Ice Hockey. Finland - Nuorten SM-Liga
17:30 Tappara U20 - Lukko U20 over 4,5 1.38
Takie na później
Co zrobi STS jak wycofał mecz z live, a ja go postawiłem? ????
Tak jak się domyślam są dwa warianty:
- wygram to da zwrot
- przegram to nie da zwrotu
?