under w pucharze Bulgarii dzis 16:30 ????Ma ktos jakiś kursik 1,10-1,20 który powinien wejść na luzie bo potrzebuje a nic nie rzuca mi się w oczy
a jakie mecze masz juz w AKO ? ????wszystko poza loteryjnymi under/over ????
Kuzmina raczej na luzie w H2H, nawet prawdopodobne że to wygra. Makarainen słabe strzelanie, 2 pudła, zobaczymy jak pójdzie Dahlmeier. Jak zrobi jedno pudło to szansa jeszcze jest, jak bezbłędna to już koniec będzie.Makarainen K. - Dahlmeier L. 1 @1.55
Kuzmina A. - Dorin Habert M. 1 @1.42
AKO @2.20
Za lekką kasę, bo to na czuja, a nie że się znam
ZAKSA dwie pięciosetówki w ciągu 2 dni, praktycznie bez rotacji. Sada to chyba wygrała w tamtym roku KMSSada Cruzeiro mocny zespol,ze stawiaja ich w roli faworyta z Zaksą?
Pierwsze bezbłędne strzelanie, więc jak nie popełni błędów na stójce toKuzmina raczej na luzie w H2H, nawet prawdopodobne że to wygra. Makarainen słabe strzelanie, 2 pudła, zobaczymy jak pójdzie Dahlmeier. Jak zrobi jedno pudło to szansa jeszcze jest, jak bezbłędna to już koniec będzie.
Makarainen K. - Dahlmeier L. 1 @1.55
Kuzmina A. - Dorin Habert M. 1 @1.42
AKO @2.20
Dzięki wiedziałem z ez Francją tylko turniej w Norwegi i napisałem ze znorwegia sorka już poprawioneSłowacja gra z Francją ????
Daj na jutro Norweżki z piłki ręcznej.Poczekasz do jutra ale przynajmniej nie przegrasz..wszystko poza loteryjnymi under/over ????
dramat, bo jest 2-2, czy graja dramatycznie?Słowacja zaczęła dobrze ale teraz dramat ????