verno
Znawca - Hokej
3 tercja to sama obrona, może teraz się ogarną po golu ale szkoda bo mieli mecz pod kontrolą (oczywiście jak na wynik remisowy)
3 tercja to sama obrona, może teraz się ogarną po golu ale szkoda bo mieli mecz pod kontrolą (oczywiście jak na wynik remisowy)
Co się tam dzieje, bo mam bloki w STSie na ten mecz? ????Po części masz rację ale akurat w tym przypadku to jest brak skuteczności i kara za to.
2-0, gol do pustej. No nic nie pykłoCo się tam dzieje, bo mam bloki w STSie na ten mecz? ????
Mam win HT, więc trzymam kciuki, żeby przerwa nie była konieczna ????FK Qabala v Sabail FC
FK Qabala 1gol ht
@1.90
Jak nie wejdzie to chyba przerwa na dzisiaj ????
Coś czuję że chyba jednak będzie ????Mam win HT, więc trzymam kciuki, żeby przerwa nie była konieczna ????
Cisną ale nic z tego widzę...Coś czuję że chyba jednak będzie ????
Fajny dzień????FK Qabala v Sabail FC
FK Qabala 1gol ht
@1.90
Jak nie wejdzie to chyba przerwa na dzisiaj ????
Gabala - Sabayil
Typ: Gabala win HT
Kurs: 1,91 w lvbet
Polska 2.14Może cały dobytek to nie ale myślę że Polki to ogarną . Brazylijki ostatnio pod formą. Z Danią niby powalczyły ale minimalne wygrane z Tunezją i Kamerunem zespołami z trzeciego świata w piłce ręcznej to śmiech na sali.
Do tego Polki rozgromiły Brazylijki w sparingu przed mistrzostwami.
Ja polecam na 11:30 Angola -5,5 1,80 Według mnie między tymi zespołami jest różnica dwóch klas co pokazują ostatnie wyniki na Mistrzostwach Afryki.
Stawiałem to po ponad @3 i wypłaciłem po 5 minutach po kursie @1.12 czy jakoś tak ????Looooolllll
Simandero!