atp_open
Użytkownik
76ers 114:122...236... Na 3 min do konca. Bez Excela ani rusz!under 236.5 @ 1.87 w Pelikanach @ 5Dimes
hajs_enberg jak myslisz wejdzie czy nie wejdzie?
Odrobimy
76ers 114:122...236... Na 3 min do konca. Bez Excela ani rusz!under 236.5 @ 1.87 w Pelikanach @ 5Dimes
hajs_enberg jak myslisz wejdzie czy nie wejdzie?
Toronto -7,5 1,8
Rozczarowalem się gdy wstałem rano i zobaczyłem wynik. Oglądałem pierwszą mapę i LMS wyglądało znakomicie. Wielka szkoda.Przegrali 2-3, ale dwie mapy bardzo close i mogło być nawet 3-1 :< Szkoda ale warte było ryzyka
Mam nadzieję, że to taki joke z rana ???? Ja wczoraj o mało zawału nie dostałem jak rzucały te karne, a tam śmieszny kurs @1.20 ???? Grają padakę i ja na nie nie stawiam w tych mistrzostwach już ???? Brazylijki całkiem całkiem grały jak widziałem niektóre mecze, ale zdarzają się im przestoje jak to u babPL vs Brazil, ręczna kobiet - PL win stawiam cały dobytek ????
Jako, że to baby to już sobie zamykam po @1.12 ????Astana W @3.50
Kobiecy kosz, więc lekko
Na bet365 ja pogralem -17 i -32 i zamykamGdzie tą Astane można było grać na live ??
Myślisz ze ostatnią kwarte oddadzą gospodarzom?Na STS też było, ale blokują cały czas teraz. Tam niezły wałek musiał iść, bo to przecież niemożliwe, żeby kwartę wygrać 26-1 ????
EDIT
Jednak tylko 26-3 ????
Nie wiem, ja już tego nie ruszam od kiedy zamknąłem. To są baby, śliska liga do tego, więc różnie może być.Myślisz ze ostatnią kwarte oddadzą gospodarzom?
Nie oddały ???? 4 razyNie wiem, ja już tego nie ruszam od kiedy zamknąłem. To są baby, śliska liga do tego, więc różnie może być.
Może cały dobytek to nie ale myślę że Polki to ogarną . Brazylijki ostatnio pod formą. Z Danią niby powalczyły ale minimalne wygrane z Tunezją i Kamerunem zespołami z trzeciego świata w piłce ręcznej to śmiech na sali.PL vs Brazil, ręczna kobiet - PL win stawiam cały dobytek ????
Chyba już po Tunezji. Aż odechciewa się tego ogladacTunezja DNB @2.15