Pomoże ktoś?Panowie, jakiś buk gdzie mogę wpłacić przez paysafecard a wypłacić przez trustly? Czy nie bardzo?
Czasem szczęście, czasem pech. Nie uważam się za dobrego typera. Staram się grać rozważniej niż kiedyś i są efektydobrze typujesz , obserwuje cie i naprawde grasz fajne zakłady brawo Ty
Bratislava na wyjeździe to paranoja ale wiadomo zawsze przyjdzie jakiś mecz gdzie się odegrają, imo nie warte gry, prędzej jakiś over ale rób jak uważasz.Verno chciałem pograć Dinamo Minsk win OT warto?
Rozważniej? To czemu stawiałeś na Polskę po tym co rano pisałeś odnośnie tego meczu?Czasem szczęście, czasem pech. Nie uważam się za dobrego typera. Staram się grać rozważniej niż kiedyś i są efekty
Rozważniej niż kiedyś, co nie oznacza, że całkiem rozważnie ????Rozważniej? To czemu stawiałeś na Polskę po tym co rano pisałeś odnośnie tego meczu?
Nie gadam z idiotami, sorry ???? Idź szukać atencji w piaskownicyRozważniej? To czemu stawiałeś na Polskę po tym co rano pisałeś odnośnie tego meczu?
Tu się akurat zgadzam ????Rozważniej niż kiedyś, co nie oznacza, że całkiem rozważnie ????
Po prost nie wiesz co odpisać. W tym co piszesz i grasz nie ma żadnej logikiNie gadam z idiotami, sorry ???? Idź szukać atencji w piaskownicy
ale "tylko" 8-0 ;pAl Duhail -6,5 @ 2.25
jeszcze z 10 min jak patrzyłem było na to 2.75, a goście cały czas cisną